19 hetes vagyok, 25 éves, első babás. A védőnő azt mondta, hogy 0,7-es mom érték alatt genetikai vizsgálatra kell menni. AFP: 26,94, MOM:0,67. Vélemények?
Hát nekem az a véleményem, hogy az AFP egy nagy sz@r..:) Már elnézést a kifejezésért.:)
Semmi értelme nincs az egésznek, nem ad pontos eredményt sokszor és szerintem csak a kismamák idegesítésére való.
Szerintem nyugodj meg, tuti nem lesz semmi gond, azt már észrevették volna az eddigi uh-kon.
Gondolom a genetikai uh-on voltál már mert oda mindenkinek kell menni az AFP eredménnyel attól függetlenül hogy magas vagy alacsony lett az értéked, na ha ott mindent rendben találtak akkor nincs miért aggódnod! Vagy a genetikai vizsgálatot az uh-ra értetted?
És mi van, ha a genetikai vizsgálaton kiderül, hogy tényleg nincs rendben valami, pl. hogy Dawn-kóros a baba?
Akkor mi történik?
A biztonság miatt menjetek el genetikai UH-ra, nálunk 0,7 az alsó határ.
Ha az Uh-n kiderül, beteg a kicsi, akkor még végeznek vizsgálatokat, hogy biztos az-e. És ha tényleg az, akkor a 24. hétig megszakítják művi úton a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!