Első családlátogatásnál mit néz a védőnő?
Figyelt kérdés
Most jön majd először hozzánk.Mi a célja ennek?Megnézi, hogy jó helyen lesz -e a baba?Szerencsére az én védőnőm segítőkész és nem kötekedő.Csak érdekelne, hogy mire számíthatok.Babaszoba sincs még, mit fog nézegetni?
16 h km
2010. ápr. 6. 12:41
1/6 anonim válasza:
Ez jo kérdés... Nálunk is olt néhányszor. Leült a konyhába kitöltötte a papirjait és elment. 36. héten is volt, akkor már volt szoba, de nem is nézte meg. Szerintem csak ellenörzi, hogy tényleg ott laksz e... vagy nemtudom ...
2/6 anonim válasza:
Nálunk csak szülés után jön ki 2-3alkalommal.
3/6 anonim válasza:
Előírás. Meg kell nézze, nem kukába laksz-e véletlenül. Persze ez csak poén, de ha pl. egy komfort nélküli, fűthetetlen lakásba akarnád vinni a téli babádat, akkor szólnia kell a gyámügynek, mert veszélyezteti a babát az elhelyezés.
4/6 anonim válasza:
nekem is beigérte a védőnőm hogy a 16 hetes AFP eredményét majd házhoz hozza....:-) az lesz az első látogatása...mondjuk járt már nálunk mikor a tesómék gyerekei születtek, tehát tudja hol lakom....mindegy, ez a dolga..
5/6 anonim válasza:
Szia!Nálunk kétszer volt eddig,egyszer sem nézett körül,csak leült az étkezőben és beszélgettünk.Ha volt kérdésem feltehettem stb..Mondjuk gondolom ahogy belép a lakásba látja hogy milyenek a körülmények,ezért sem nézelődik.Ne izgulj emiatt,inkább irj össze pár kérdést,és azt megválaszolja majd.34 hetes km
6/6 anonim válasza:
Igazából úgy néz körül, hogy nem szó szerint néz meg mindent. Bár nálam csak a 32 hét után jelentkezett be, én meg rá is kérdeztem, hogy mi ilyenkor a cél, mert gondolom nem udvariassági látogatás. Azt mondta, hogy ő csak azt nézi meg, hogy van e villany, víz, fűtés és az alapvető higéniás dolgok rendben vannak -e. A többi őt nem érdekli. Ha úgy látja, hogy nem veszélyeztett környezetbe kerül a baba, akkor nem is megy többet, csak a baba születése után. Amúgy akihez tartozom nagyon rendes és mivel feküdnöm kell, egy kis csokival meglátogatott a napokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!