Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arrol az anyarol...

Mit gondoltok arrol az anyarol, aki igy neveli a gyermeket?

Figyelt kérdés

Egyuttalszik a gyerekevel, ameddig az igenyli, nagyon gyakran, fel-1 orankent szoptatja, hordozza kendoben, a baba csak igy tud elaludni (fel eves lesz nemsoka), meg nem kezdte meg a hozzataplalast, pureset nem is akar adni neki egyaltalan, csak fott, parolt, nyers eteleket, ha majd tud ulni, de az meg tobb honap is lehet, nem ad nemi vizet sem, a baba nem kap cumit, vagy alvashoz plussallatot, es meg rovid idokre sem engedi, hogy ultessek a babat.

Ti mit gondoltok az ilyen anyarol? Elmondanatok neki a velemenyetek (nem tamadoan, hanem baratsagosan), ha jo kapcsolatban alltok vele (csaladtag)?

A baba egyebkent nagyon edes, mosolygos, szinte soha nem sir.

2016. júl. 28. 06:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
Igen persze, enyem a gyerek, ennyire bizonytalan vagyok magamban. A kerdesre varom a valaszokat meg, ha valakinek van.
2016. júl. 28. 11:34
 52/68 anonim ***** válasza:
79%
43-as vagyok, kicsit 6 kiló felett van a gyerekem, 4 hónapos. Elég addig bírni, amíg igényli, nem fogja már ezt igényelni, ha kúszni-máazni-járni fog. Az, hogy sokan tévhitben vannak, nem jelenti azt, hogy nekik van igazuk.
2016. júl. 28. 11:45
 53/68 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, a tobbire meg raguglizok, hogy ne erezzem magam olyan hulyenek itt gyakorin amiatt, hogy a kornyezetemben szinte mindenki mashogy gondolja... orvos, nagyszulo, masik kisgyerekes csaladok... Arra mindenesetre jo volt, hogy lassak par opciot, azt pedig pl. nem tudtam, hogy tapszeres babanak adnak vizet, meg azt sem, hogy a hordozas nem hatraltatja a babat a mozgasban.
2016. júl. 28. 11:53
 54/68 anonim ***** válasza:
13%
Vida Ágnes olvass el tőle mindent!
2016. júl. 28. 11:57
 55/68 anonim ***** válasza:
69%
De a hordozás mégis hogy hátráltatná a mozgásban? A mozgást az agy szabályozza, ha ott minden rendben akkor nem fog a hordozástól elmaradni, sőt, valószínűleg még jót is tesz, hiszen hordozás közben folyton mozog, ring a gyerek, ami stimulálja az agyat, szóval inkább fejleszti is mint aki csak a kiságyban fekszik meg a játszószőnyegen.
2016. júl. 28. 12:24
 56/68 anonim ***** válasza:
83%
*mozgásfejlődésben?
2016. júl. 28. 12:24
 57/68 A kérdező kommentje:
Ha nincs eleget leteve, az izmai akkor is ugyanugy erosodnek? Az nem kell a fejlodesehez?
2016. júl. 28. 12:43
 58/68 anonim ***** válasza:
83%

Hmmm.

Üdv köztetek!

Az ugrott be, hogy te, Kérdező nem érted ezeket az elveket, mert mást hallassz a családban. Még jóhogy. Dédmama, mama elmondja a tudtatlan, butácska unokának, az meg úgy csinálja. Én úgy látom tipikusan vannak ilyen 2hónaposanülababa, 3hónaposanpörkölt, 4hónaposankakasnyalókamegmercicsoki családok. Ha tanultabb, felvilágosultabb környezetben mozognál, nem lennél szűk látókörű, és még naprakész is lennél.

Köszi Kérdező, akkorát röhögtem. "a baba nem kap cumit, vagy alvashoz plussallatot" Nem semmi.

A többin inkább sírtam volna.

2016. júl. 28. 12:45
 59/68 anonim ***** válasza:
79%
Csak egy kérdésedre szeretnék még reagálni kérdezõ. Nem biztos h a többi anyuka a környezetedben rosszul tudja. Nem mondtuk h õk csinálnak mindent rosszul. Sokminden EGYÉNI döntés:cumi, alvás, hozzátáplálàs....van ami nem javasolt már, nem biztos h nagy kàr lesz belõle ha már 4 hósan eszik. De az se baj, ha csak 6hósan. Érted? Van ami javasolt, van ami nem. A véleményem fenntartom, SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁ! Hordozás:ha bírja bírja, ha nem akkor nem.NEM NEKED nehéz az a gyerek. Ne zavarjon. Ha majd te is gyereket vársz, ellátnak milliónyi tanàccsal, amikbõl kiszūröd h neked és a babànak, meg az apukának mi a legjobb. Te is hidd el ha eldöntesz valamit, marhàra fog zavarni, hogy beleszólnak, és nem egyszer milliószor kell(ene) ugyanazt elmondani.De mondok egy egyszerū példát: ma moziba akarsz menni, van baràtod is. Kinéztétek a filmet, idõpontot, mozit. Erre jön 10 ember és megkérdi napi 2*, az elõadás napjáig, hogy " miért vele mész?miért arra a filmre? a másik jobb...miért abba a moziba?" Egyszer válaszolsz rà, de ha megint és megint és megint megkérdik, akkor nem akadnàl ki? Ha igen, akkot jusson ez mindig az eszedbe, ha valamit kérdezni, véleményezni akarsz. :)
2016. júl. 28. 13:04
 60/68 anonim ***** válasza:
84%

Persze hogy erősödnek úgy is az izmai, nem kell bodybuildernek lenni. Meg néha lerakja az anyuka és akkor tud gyakorolni és az elég egy 6 hónaposnak. Ahogy nagyobb lesz úgyis egyre kevesebbet fogja hordozni és akkor többet fog mozogni. De még pici.

Én is pl. egész nap irodában ülök, nem tréningezek meg szaladgálok egész nap, napi fél óra amit mondjuk mozgással töltök, mégse esem össze az utcán...

2016. júl. 28. 13:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!