Mit gondoltok arrol az anyarol, aki igy neveli a gyermeket?
Egyuttalszik a gyerekevel, ameddig az igenyli, nagyon gyakran, fel-1 orankent szoptatja, hordozza kendoben, a baba csak igy tud elaludni (fel eves lesz nemsoka), meg nem kezdte meg a hozzataplalast, pureset nem is akar adni neki egyaltalan, csak fott, parolt, nyers eteleket, ha majd tud ulni, de az meg tobb honap is lehet, nem ad nemi vizet sem, a baba nem kap cumit, vagy alvashoz plussallatot, es meg rovid idokre sem engedi, hogy ultessek a babat.
Ti mit gondoltok az ilyen anyarol? Elmondanatok neki a velemenyetek (nem tamadoan, hanem baratsagosan), ha jo kapcsolatban alltok vele (csaladtag)?
A baba egyebkent nagyon edes, mosolygos, szinte soha nem sir.
Senki sem harapta le a fejed. Pont ugyanúgy bírálunk, ahogy Te magad is teszed egy rokonoddal. Mi ezzel a baj? Vagy fordítva már nehéz fogadni?
Az ültetéssel az a baj, hogy sem az idegrendszere, sem a gerince nem fejlett még annyira, hogy jót tegyünk vele. EGy babánál mindig csak azt csináljuk, amire ő maga is képes. Nem terhelünk rá egy olyan gerincre, ami még önmagában nem képes megtartani a szervezet saját súlyát.
Nem, nem tennék fel kérdéseket, mert rohadtul semmi közöm mások életéhez. Neked sincs kozod hozza ...
Egyébként az én 13 hónaposom is alig iszik. 11 hónaposan még egy kortyot sem ivott, csak szopott. Az egeszsegugyi világszervezet alapján a hozzátáplálás hat hónap, az enyém 10 hónaposan egy falatot sem volt hajlandó enni.
:-) jah,hogy nincs is gyereked??
Nem az a baj,hogy nincs gyereked,hanem az,hogy azt hiszed így is többet tudsz annál az anyánál,aki nyilván jobban ismeri a saját és gyermeke igényeit,mint te!
Kérdezni lehet,belepofázni nem! Ennyi az aranyszabály! Akkor is,ha lesz gyereked!
Teljesen jól csinálja.
Nekem is volt egy idióta, aki beszólt a lányomnál, hogy ha csak szoptatom, és nem adok neki vizet, azzal megölöm. Az ilyen egy ostoba féreg, kerülöm, mert hülyékre nem fogom az időm pazarolni.
Tételezzük fel a vita kedvéért, hogy igazad van. Viszont közöd akkor se lenne hozzá. Ha engem kérdeznek, tanácsolnak valamit akkor elõször normálisan válaszolok. 1)még nem próbáltam, megfogadom
2)ezt csinálom én is
3)kipróbáltam nem jött be
4)soha nem fogom ezt tenni
De ha valaki többször ismételget megmondom neki, hogy Az ÉN gyerekem, úgy csinálom ahogy én akarom!!! Nem kell elmondani többször, mert a helyzet nem fog attól változni.
A kérdês kiirás is elég negativ!
Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy ő jónak látja!
Addig a pillanatig nincs ezzel problêma mêg nem a kicsi sinyli meg!
Addig amig felbir kelni fél ês egy óránkênt szoptatni az jó!
Az hogy a hozzátáplálást hogyan akarja kezdeni és kivitelezni majd a baba szabályozza neki!
Nekem volt egy ismerősöm ő is "nagyon" okoy volt mindent jobban tudott nálam mikor ültessem mit adjak hogy vigyem és stb.
Ő sem rossz szándékkal mondta de valahogyan mêgis megszakadt a kapcsolat!
Nem is tudom miért?!?! :)
Borzalmas fárasztó az ilyen ember aki még ha nem is rosszból hanem segitőkézségből akar beleszólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!