Mit gondoltok arrol az anyarol, aki igy neveli a gyermeket?
Egyuttalszik a gyerekevel, ameddig az igenyli, nagyon gyakran, fel-1 orankent szoptatja, hordozza kendoben, a baba csak igy tud elaludni (fel eves lesz nemsoka), meg nem kezdte meg a hozzataplalast, pureset nem is akar adni neki egyaltalan, csak fott, parolt, nyers eteleket, ha majd tud ulni, de az meg tobb honap is lehet, nem ad nemi vizet sem, a baba nem kap cumit, vagy alvashoz plussallatot, es meg rovid idokre sem engedi, hogy ultessek a babat.
Ti mit gondoltok az ilyen anyarol? Elmondanatok neki a velemenyetek (nem tamadoan, hanem baratsagosan), ha jo kapcsolatban alltok vele (csaladtag)?
A baba egyebkent nagyon edes, mosolygos, szinte soha nem sir.
Az eszedbe sem jut, hogy a baba azért nem sír, mert hozzá is alkalmazkodtak?
Az én gyerekem is kendőben aludt el egy időben, saját magától több hónapja csak lefekszik és alszik is (25 hónapos). A mai napig szoptatom és 8 hónaposan kezdtem el hozzátáplálni.
és a tököm kivan az olyanokkal, akik jobban tudják, h mi jó a gyerekemnek, mint én. Sosem kérdeznek, csak tolják a hülyeségüket és annyi eszük sincs, h utána nézzenek alap dolgoknak neten (mozgásfejlődés, hordozás, szoptatott baba hozzátáplálása)
"Nagyon fejlett, meglepo, de annak ellenere, hogy ennyit hordozza, a baba mar majdnem maszik, igyhogy ezzel sem lehet neki ervelni."
Baromi jó, hogy olyanba akarsz beleszólni, amiről halványlila f*ngod nincsen. Gőzöd nincs a hordozásról, különben nem írnál le egy ilyen mondatot. Olvass utána, hogy a hordozás milyen hatással van a mozgásfejlődésre - segítek: nem hátráltatja, mint ahogy te gondolod, épp ellenkezőleg...
A kompetenciád a többi témában is hasonló lehet szóval NE szólj bele!
Jaj,semmit!
Ő dolga! Te is foglalkozz a sajátoddal!
A vélemény pedig olyan,mint a fing,mindenkinek van,de a legjobb bent tartani!
Nekem ket gyerekem "nott" igy fel..5 es 3 evesek es a harmadikat sem tervezem maskent,es így,hogy mar "tul" vagyok ket csecsemokoron,valoszinuleg kirohognem,es megkernem,aki beleszol,hogy a sajat gyereket nevelje ugy,ahogy akarja,es engem is hagyjon,hogy igy tegyek....
Amugy aki szerint oklendezik a gyerek a darabos kajatol...haha..nem ,nem oklendezett tole soha,az gyerekeim a pepestol oklendeztek...a darabosat pedig felcsipegettek..
Ne haragudj, de semmi kivetni való nincs abban ahogy gondozza a gyerekét. Az ő dolga, ne üsd bele az orrod. Te máshogy csinálnád, ok, de nem biztos, hogy az jobb lenne, másoknak meg arról lenne meg a véleménye, te se vennéd jó néven, ha bele beszélnének.
Pláne, hogy mint írtam is az elején, semmi gond nincs ezzel. A gyakori etetésről te magad magyaráztad meg, hogy miért szükséges. Az együtt alvás, hordozás sem probléma, ha nekik így jó, így kiegyensúlyozott a baba, akkor miért ne?
Ha még nincs 6 hónapos, pláne hogy gondolom anyatejes a hozzátáplálással sincsenek elkésve.
Vizet sem kell külön kapnia ha anyatejes, főleg, hogy sűrűn is szoptatja. Majd ráér akkor ha már mást is eszik.
A cumi, alvós rongyi sem létszükséglet.
Ültetni meg kifejezetten nem szabad amíg magától nem ül! Nagyon jól teszi, hogy nem hagyja ültetni.
Úgyhogy hagyd őket, ha nevelje úgy ahogy jónak látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!