Mit gondoltok arrol az anyarol, aki igy neveli a gyermeket?
Egyuttalszik a gyerekevel, ameddig az igenyli, nagyon gyakran, fel-1 orankent szoptatja, hordozza kendoben, a baba csak igy tud elaludni (fel eves lesz nemsoka), meg nem kezdte meg a hozzataplalast, pureset nem is akar adni neki egyaltalan, csak fott, parolt, nyers eteleket, ha majd tud ulni, de az meg tobb honap is lehet, nem ad nemi vizet sem, a baba nem kap cumit, vagy alvashoz plussallatot, es meg rovid idokre sem engedi, hogy ultessek a babat.
Ti mit gondoltok az ilyen anyarol? Elmondanatok neki a velemenyetek (nem tamadoan, hanem baratsagosan), ha jo kapcsolatban alltok vele (csaladtag)?
A baba egyebkent nagyon edes, mosolygos, szinte soha nem sir.
Azt gondolom az olyan anyákról, amilyen TE vagy, hogy:
- beleütik az orrukat kéretlenül más dolgába
- okosabbnak hiszik magukat mindenkinél
- rohadtul unatkoznak
- baromi rosszindulatúak.
Egyedül a hozzataplalassal nem értek egyet, bar ha a baba nincs kesz ra, tehat próbálhatja de elutasítja, akkor azzal sincs gond.
Nem lehet beleszólni, esetleg cikkeket adhatsz neki de vagy megfogadja vagy nem
Nekem biztos felszaladna a szemöldököm, ha egy olyan valaki akarna beleszólni a gyerekem nevelésébe, akinek fogalma nincs arról, hogy egy babát nem ültetünk, amíg nem tud ülni magától.
A baba vidám, mosolyok, nem sír. Mi kell még? Nem kell azonos elveket vallani, de el kell fogadni, ha valaki máshogyan csinálja. A végeredmény a lényeg, és itt minden rendben van.
Igazából ez szülőn múlik, hogy milyen módszerrel neveli a babát. Szerintem az igény szerinti szoptatasban és egyuttalvasban nincs gond. Sőt a hordozokendo is remek otlet. Nem ítélek el senkit sem ha másképp neveli a gyerekét mint ahogy én azt elkepzelem.
Az más tészta, ha a gyermek közben sérül vagy bantodas éri esetleg elhanyagoljak...
azt,hogy teljesen jól csinálja,én is így csináltam,kivéve a blw táplálást.
egyedül annyit mondanék,hogy a késői hozzátáplálás miatt vashiány alakulhat ki,az enyémnél volt,pótolni kellett,pedig én fél évesen elkezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!