Asperger szindrómás gyermeket nevelő szülők! Mit gondoltok, fejlődik a csemetétek, ahogy telik az idő?
kedves utolsó
te normális vagy??????????????????????????????????????
az én gyermekem is aspi és egy csoda és az egyik legokosabb az oviba és egy tündér -picit más de egy tündér
remélem neked nincs gyereked te elmebeteg
Most komolyan miért kell ilyen agresszíven letorkolni amikor csak őszintén, képmutatás nélkül elmondtam mit gondolok??
Amúgy meg nincs gyerekem mert 18 éves vagyok de remélem ha születik majd akkor nem autista lesz!
szerintem azért voltak veled agresszivak , mert valóban szégyenletes ahogyan gondolkodol... és 18 éves vagy ráadásul? te jó ég.... ú ! bill gates is autista és egy kiváló emberke aki Microsoft cég alapítója...
egy jó tanács- te ne szülj gyermeket!!! jobb lesz mindenkinek és tanulj többet!!!
Képzeld el hogy én se voltam átlagos gyerek mert hiperaktivitásom és figyelemzavarom is volt és még mindig van. Amúgy meg ismerem az autistákat olvastam jodi picoul házirend könvyét és abban is le volt írva mennyi érzéketlenek az ilyen beteg emberek!!!
Én fogadjunk jobban beszélek mint a te gyereked!! Ő nem érti az ironiát, humort, csipkelődést alapvető emberi dolgokat!
A 18 éves élőlényt nem méltatnám...
Kedves Kérdező. Nincs gyerekem, viszont vannak a környezetemben aspi meg autista gyerekek. Unokatesóm pl. 2007-ig visszamenőleg akármilyen dátumot kérdezek, megmondja milyen napra esett :)
A tv2n megy egy műsor, édes élet a neve, nem vagyok 1 függő, viszont benne volt egy autista kisfiú, Milán, aki rajongott a berkiért. az a rajongás, szeretet, tisztelet ami a kisfiúból áradt... le a kalappal... én megkönnyeztem. :)biztos a te kisfiad is egy kis csoda! :)
Szóval mesélj! Hogy vagytok? Hogy fejlődik? Miket csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!