Végtelenül sajnálom őt. Nem tudhatjuk, hogy miért, hogyan került ebbe a helyzetbe, hogy ilyen drasztikus döntést kelljen meghoznia.
Bár mindenki lenne annyira "anya", hogy inkább inkubátorba teszi, ahol életben marad, ahonnan szerető szülők örökbe fogadhatják, mint feldobja a padlásra, vagy bedobja az emésztőgödörbe.
Ha tehetném, minden kórházhoz tennék ilyen inkubátort.
2012. dec. 6. 17:54
2/14 anonim válasza:
Azt, ha már így alakult, legalább nem dobta a kazánba vagy nem hagyta egy kukában. Mert csúnya dolog ilyeneket leírni, de sajnos van ilyen.:( Ha meg nem is tudja felnevelni, de legalább olyan helyre teszi, ahol már biztonságban lesz.
2012. dec. 6. 17:55
3/14 anonim válasza:
Én is sajnálom az anyukát. Ez sokkal nagyobb gondoskodásra vall, mintha a kukába rakná, vagy (sajnos ilyenről is hallani) elégetné. Valószínűleg olyan helyzetbe került, hogy nem tudja eltartani a picit, de jót szeretne neki. Semmiképpen se elítélendő, a baba olyan szülőkhöz fog kerülni, akik már régóta várnak rá és nagyon fogják szeretni. Én tisztelem az ilyen anyukát, aki képes meghozni ezt a nehéz döntést a baba érdekében!
2012. dec. 6. 18:59
4/14 Tica0121 válasza:
Azt gondolom, hogy jobb, mintha mást tett volna vele. Sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe kerülnek nők.
2012. dec. 6. 19:22
5/14 anonim válasza:
Nagyon sajnalnam az anyat es a gyereket is, ha ilyen helyzetbe kerülne. DE legalabb felelössen, anya modjara gondolkodott es a lehetö legjobbat valasztotta. Mar amennyiben egy ilyen sajnalatos helyzetben letezik jo döntes...
2012. dec. 6. 20:17
6/14 anonim válasza:
Minden tiszteletem az övé! Biztos megvolt rá sajnos az oka.
Életet adott egy picinek, és esélyt arra, hogy tovább élhessen, ill. remélhetőleg olyan helyre is kerül a baba, ahol évek óta várnak már rá...
2012. dec. 6. 20:31
7/14 anonim válasza:
Becsülöm hogy megadta a lehetőségét az életnek és nem oltotta ki, ha már kihordta.
2012. dec. 6. 20:51
8/14 anonim válasza:
Maximálisan tisztelem,és teljes szívemből sajnálom,hogy meg kell tennie ezt a lépést.Azt hiszem belehalnék,ha bármelyik gyerekemtől el kellene szakadnom.2 fiú+10 hetes kislány anyukája
2012. dec. 6. 21:22
9/14 anonim válasza:
Becsülöm, hogy nem vetette el és nem dobta kukába! Ha jól tudom ilyen esetben rögtön örökbe adható a baba. Tehát a "legjobb" döntés, ha valaki nem tudja felnevelni.
2012. dec. 6. 22:19
10/14 A kérdező kommentje:
Ma voltam kórházba, ott láttam egy ilyen inkubátort, ahova bele lehet rakni a kicsit. Ki volt írva, hogy utána csengetni kell. Innen jutott eszembe a kérdés.
Nekem két lányom van, most várom a harmadik gyerekünket, aki fiú lesz. Én sem tudnám megtenni, a szívem szakadna meg. De minden esetre természetesen ez a legjobb megoldás, ha valaki nem tudja felnevelni a gyermekét. Sajnos van, aki még ezt sem képes megtenni:( és abba bele sem merek gondolni, hogy hány csecsemőgyilkosság még ki sem derült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!