Miért akar kisbabát és esküvőt,1 ismerős fiatal szerelmes pár?
Mert a lány érettnek érzi magát az anyaságra, és feléledt bent az anyai ösztön.
De mivel a fiú még nem akarja, így várnia kell, ami nem is akkora probléma, mert majd ha itt az ideje a babának és mindketten akarják, annál jobban fognak neki örülni.
Nézd, az én véleményem az, hogy ha a fiú tényleg nem akarná a babát, akkor nem lehetett volna rábeszélni.
És már terhes a lány?
És ? Nem értem "felnöttek".
16 éves vagyok egy kislánnyal, alig várom hogy páromhoz mehessek. Igaz 3 éve együtt vagyunk.
A házasság és a gyermek vállalás nincs korhoz kötve.Akkor megy férjhez az ember,amikor ,,akar,,.Nem értem,hogy téged ez miért zavar ennyire,mert a kérdésedből nekem az jön le,hogy meg vagy ezen lepődve,hogy ilyen fiatalok,és esküvőt szeretnének.Ha a fiú is és a lány is úgy érzi,hogy megtalálták egymásban az igazit,a lelki társat és egymással képzelik el a hátra lévő életüket,akkor nem értem,hogy neked ebben hol itt a probléma.Az,hogy a fiú még nem akarja a babát egyáltalán nem baj,majd ha ő is megérett a gyermekre,akkor ő is akarni fogja majd.
Szerintem ezzel nincs semmi baj.Én 22 éves voltam(még)amikor férjhez mentem a párom pedig akkor volt 25.A párom a lagzink után 2 héttel töltötte a 26-ot én pedig 1 hónapra a 23-at.Hiába vagyunk idősebbek ettől a párttól,de a lagzink előtt egy héttel úgy éreztem magam mint egy ovis,aki esküvősdit játszik :) Még néha most is úgy érzem,hogy elég fiatal vagyok feleségnek,de a szerelemben és a házasságban nincs korhatár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!