Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arrol az anyarol...

Mit gondoltok arrol az anyarol, aki igy neveli a gyermeket?

Figyelt kérdés

Egyuttalszik a gyerekevel, ameddig az igenyli, nagyon gyakran, fel-1 orankent szoptatja, hordozza kendoben, a baba csak igy tud elaludni (fel eves lesz nemsoka), meg nem kezdte meg a hozzataplalast, pureset nem is akar adni neki egyaltalan, csak fott, parolt, nyers eteleket, ha majd tud ulni, de az meg tobb honap is lehet, nem ad nemi vizet sem, a baba nem kap cumit, vagy alvashoz plussallatot, es meg rovid idokre sem engedi, hogy ultessek a babat.

Ti mit gondoltok az ilyen anyarol? Elmondanatok neki a velemenyetek (nem tamadoan, hanem baratsagosan), ha jo kapcsolatban alltok vele (csaladtag)?

A baba egyebkent nagyon edes, mosolygos, szinte soha nem sir.

2016. júl. 28. 06:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
Miert negativ a kerdes kiirasa? Nem szantam annak.
2016. júl. 28. 10:12
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

Nincs róla véleményem, így nem is tudnék neki semmit mondani. Meg hát mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja, ő fogja később is nevelni, ha valamit elront.:) Csak annyit tudok neked most elmondani, hogy a mi dolgaink miért nem így alakultak, a mi babánknak mért nem ezekre volt igénye, mint amit itt leírtál.

-Én rettegek a gyerekkel aludni, és egy merev pózban alszom, ha mégis sor kerül rá (nyaraláskor), mert rettegek, hogy ráfekszem, a férjemnek rémálmai vannak arról, hogy ráfekszik. Egyszer aludtunk csak így két éjszakát, azóta van utazóágyunk.:) Első naptól saját ágy, saját szoba, boldogan élünk így.

-A gyerek kezdettől 3 óránként kért enni, így nem volt esélyem rá, hogy félóránként etessem.

-Hordozza a férjem, ha olyan helyre megyünk (pl.metró), de amúgy babakocsizunk. A gyerekünk bárhol el tud aludni. -Félévesen kezdtük a hozzátáplálást, előtte nem.

-Nem ültettük rövid időkre sem, mert a gerince nem bírja el.

-Adtunk neki vizet első naptól, mert imádta, ha nem szerette volna, nem adunk.

-Adtunk neki cumit, mert kielégítette a szopóreflexét és nyugodtan aludt vele az első időkben, aztán elhagyta. -Alváshoz nem adunk neki plüssállatot, mert nem igényli és mert nem szabad az ágyában éjjelre fulladásveszélyes dolgokat tenni.

2016. júl. 28. 10:34
 43/68 anonim ***** válasza:
86%

Azt gondolom, bár többen így nevelnék a gyereküket! Ln is igyekszem kötődően, ösztönből nevelni, napi 5-6 órát tuti hordozom, de néha 7-8-at is, mozgásfejlődése gyorsabb mint az átlagos, csak anyatejet eszik, mikor igényli együtt alszunk, a 2,5 éves lányunkkal is egyébként, mert ő így érzi biztonságba magát.

Szerinted mennyire idegesít, mikor mindenki a 60 éves nevelési elveivel jön nekem, és felteszi a hasonlóan ostoba kérdéseit, mint te?

2016. júl. 28. 10:49
 44/68 A kérdező kommentje:

A csaladbol sokan kerdeznek hasonlokat, olyanok is, akik felneveltek mar tobb gyereket, szoval a nincs gyerekem-nem tudhatom ilyen szempontbol kevesbe erdekes. Otthon vagyok annyira a gyerekkerdesben, hogy lassam, hogy a kornyezetunkben a babaknal nem vartak ennyit az etelek adasaval, nem hordozzak oket ennyit, kapnak vizet az anyatejes babak is, es van sajat kisagyuk meg cumijuk. Most akkor mindenki mas tudja rosszul?

Jo egyebkent, hogy sokfele valaszt irtok, mert ha korulnezek, en nem ezeket latom normalisnak, vagy inkabb ugy mondanam, hogy megszokottnak.

2016. júl. 28. 11:07
 45/68 anonim ***** válasza:
88%

Lekezelően hangzik!

Most leirom neked!!!!!

Mit gondoltok arról az anyáról aki igy neveli gyermekét?

Mintha verné vagy éheztetné! Vagy tudom is ên!

Borzasztó felkêszületlenül indultál ennek neki!

Először is a tápszeres babát kell itatni mert tömény!

Másodszor lehet az anyatejesnek is adni vizet de általában valamilyen baba teát adnak ha hasfájósak!

3x pedig bár én tudtam volna szoptatni a fiamat ennyieszer és nemcsak a lányomat!

Negyedszer pedig hozzátáplálni a tápos babákat lehez korábban de azt se kötelező!

Az anyatejbe minden benne van! Minden!

Ötödször a hordozás is jó dolog erősiti a kapcsolatot és én még nem láttam 18 êvest aki nem egyedül aludna!

Kötődés!

Ez azt jelenti!

Hatodszor pedig cumizni is jó ha nem cumizik!

Nem tudom mi kivetnivalód van ezekkel a dolgokkal amiket csinál?!?!?!

Nem értem!

Ha lesz gyereked majd meglátod mennyire máshogy fogod nézni a dolgokat!

Olvasgasd kicsit Vida Ági irásait!

2016. júl. 28. 11:11
 46/68 A kérdező kommentje:
Nagy baba, mar azt hiszem 7,5 kilo. 43-as, megkerdezhetem, mekkora a babad? Marmint sulyra, hogy napi 7-8 orat is hordozod? Meddig lehet ezt igy birni? Marmint fizikailag, nem megterhelo a hatnak?
2016. júl. 28. 11:12
 47/68 A kérdező kommentje:
Feltettem par kerdest, nem vitatkozni akarok, hanem megerteni.
2016. júl. 28. 11:16
 48/68 anonim ***** válasza:
62%
A kérdező a saját gyerekéről beszél, emberek, ne fárasszátok magatokat. Pontosan tudja a gyerek meg az anya összes szokását, időben az arányokat, gyerek súlyát, mindent, dicséri a gyereket, milyen ügyes a mozgása, tudja, mit tanácsolt az orvos, milyen problémára, és ez milyen hatásal volt a helyzetre. Vagy valamilyen fura oknál fogva össze van velük zárva egész nap, vagy a saját gyereke, és annyira bizonytalan, hogy így vár megerősítést. Csodálom, hogy nem jött le nektek.
2016. júl. 28. 11:17
 49/68 anonim ***** válasza:
78%

Nem akarok tovább erről de egy anya ha több mint 7 kg lesz a gyereke akkor is fogja felvenni és hordozni!

A lányom 13 kg ês volt már ugy hogy mindenhova cipelnem kellett mert megijedt meg álmos volt stb...

Egy anyába olyan erő van ha a gyetekêről van szó!

2016. júl. 28. 11:18
 50/68 anonim ***** válasza:
37%

Akkor jót röhögsz a markitban ha magadról irsz?

KApcsolj mesét!

Aranyhaj, toy story, mAdagaszkár!

:)

2016. júl. 28. 11:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!