Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A háború miatt ti felfüggeszti...

A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?

Figyelt kérdés

Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?

Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!

2015. szept. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
90%
Szép dolog hogy igyekeztetek mindent megteremteni a babátoknak, de nem ártott volna némi realitás érzéket is felszedni. 4 éve vársz valamire és eldobod a semmi miatt. Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy gondolkodj már egy kicsit.
2015. szept. 26. 14:28
 82/87 A kérdező kommentje:
Te pedig fejleszthetted volna az értelmező képességed. Hol írtam olyat hogy eldobom? ELTOLOM, nem eldobom. Azért a kettő nem ugyanaz. Sikerült felfogni vagy még leírjam huszonhatszor?
2015. szept. 26. 21:57
 83/87 anonim ***** válasza:
93%
Elírta a válaszadó,ne hepciáskodj már!Szerintem is told el....de legalább 60 éves korodig,hogy esélyed se legyen teherbe esni.Szánalmas,és egyszerű vagy.Egy nagycsaládos
2015. szept. 27. 00:14
 84/87 anonim ***** válasza:
40%
Nógrádi György, mint független szakértő. Röhög a vakbelem. A Nógrádi az Orbn főtanácsadója, ő találta ki a GYODÁt.
2015. szept. 27. 08:52
 85/87 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, 2 videót megnéztem ettől a jóembertől, de háborúról szó sem esett. Nem kell mindent komolyan venni és egy-egy szót kiragadva vészmadárnak lenni. Ha úgy gondolod háború lesz, akkor ne szülj, hanem tartalékolj, rakj félre mindent, esetleg nézz utána, hova tudnál menekülni, ha úgy alakul. Csak aztán ne csodálkozz, ha 10-15 év félelem után egyszer csak arra ébredsz, hogy kicsúsztál az időből és ennyi évet elpocsékoltál egy általad kitalált helyzet miatt. Merthogy ez a helyzet nem fog egyik napról a másikra megoldódni, illetve követni fogja más nemzetközi hisztéria...
2015. szept. 27. 18:10
 86/87 anonim ***** válasza:
Milyen háború? ,,Babaprojekt”. Egyik gyerekem sem volt ,,babaprojekt”.
2021. márc. 28. 22:15
 87/87 anonim ***** válasza:
szültél azota?
2022. ápr. 19. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!