A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?
Figyelt kérdés
Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?
Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!
Háború?!Basszus,átaludtam valamit?Nem,hogy nem mindenki ért Veled egyet,hanem senki nem ért veled egyet.Mi nagycsaládosok vagyunk,a legkisebb gyerek a gazdasági válság kellős közepén fogant....de túléltünk.Azóta a férjem újra tele van melóval,és rendeződtek a dolgok.Hidd el,bármilyen válság legyen is(természeti katasztrófa,gazdasági probléma,háború)nagyon nagyon sok gyerek jön a világra.Sőt!Azt mondják háború alatt születik a legtöbb baba.Az egy természetes túlélési ösztön,a veszteségeket pótlandó.
2015. szept. 22. 12:48
33/87 anonim válasza:
Magyarországon nincs háború. A szíriai polgárháború miatt meg nem függeszteném fel a babaprojektem. Amúgy egy repülőtér közelében lakok és tegnap este feltűnően sok repülő hangoskodott felettünk. Azért kicsit elgondolkodtam, de tény, hogy ha babát szeretnék most, akkor próbálkoznék, nem gondolom, hogy akkora baj lesz itt.
2015. szept. 22. 13:32
34/87 anonim válasza:
Nekem már van 2 gyerekem, de ha most lennék a babaprojektes életszakaszban, nem állnék le vele. A meglévő gyerekeimet is nevelem tovább, bármi van a világban.
Ez a te döntésed, tegyél úgy, ahogy jónak látod.
2015. szept. 22. 13:45
35/87 anonim válasza:
Jaj kérdező te olyan vagy, mint a Natgeon azok a leszerelt veteránok, akik szentül hisznek a vilagvegeben. Olyan volt az egyik, hogy kiiratta a két gyerekét a suliból, a nyugdijmegtakartast pedig minden centig egy rokalyuk nevezetű òvòhelybe fektette. Elmondása szerint tök nyilvánvaló volt, hogy 2012ben elektromos öböl háború lesz vagy mi.
A gyerekeit éjszakai őrjaratkor automata gepfegyverrel tanította lőni.
Anyuci pedig áhítattal mesélte, hogy még egy ilyen gondoskodó férj nincs ezen bolygón. .
2015. szept. 22. 17:33
36/87 anonim válasza:
Van 2 kisfiunk es ez a 4. probalkozos honapunk mert szeretnenk 3. babat. Nem fuggesztettuk fel a babaprojektet :)
2015. szept. 22. 20:00
37/87 anonim válasza:
Fizetett félelemkeltő vagy?
2015. szept. 23. 11:17
38/87 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést, ha ezt írtad: "Kösz a jókívánságokat. Több választ nem kérek." ???
2015. szept. 25. 06:05
39/87 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hátha tud valaki még normális, emberi hangnemben válaszolni erre a kérdésre. Neked nem kellett volna. Aki innentől válaszol, az csak akkor tegye, ha van benne emberség. Más esetben nem kell reklámoznia magát, és kárörömködni.
2015. szept. 25. 08:03
40/87 anonim válasza:
Kérdező, nem értelek. Feltettél egy nagyon buta kérdést, és fel vagy háborodva, hogy hangot adunk a véleményünknek. A kérdésed így kezdődik: "Mindenki háborúról beszél"...Hol? Senki nem beszél háborúról. Legfeljebb valami nagyon primitív, tájékozatlan, gagyi fórumon/fórumokon olvashatsz ilyesmit. Miért is sértődtél meg? Te melyik bolygón vagy melyik országban élsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!