Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A háború miatt ti felfüggeszti...

A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?

Figyelt kérdés

Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?

Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!

2015. szept. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
100%

Már van kettő, szeretnénk harmadikat, de az anyagiak miatt nem vállaljuk egyenlőre. Tehát konkrétan a kérdésedre válaszolva: Nem, ha most akarnék gyereket vállalni, nem tartana vissza az aktuális "helyzet" (azért tettem idézőjelbe, mert szándékosan nem akarok belemenni, hogy szerintem van-e, vagy nincs helyzet).

És nyilván, senki sem akarja ,hogy "meghaljon" vagy baja legyen a gyerekének, de én azt hiszem, félnivaló mindig akad... :( De már rég kihalt volna az emberiség, ha ez a félelem visszatartaná a szülőket/leendő szülőket a babavállalástól. Nyilván a ti döntésetek (és kritizálni a világon senkinek nincs joga), de érdemes elgondolkodnotok azon, hogy mik az opcióitok... ha nem most, akkor mikor vállaltok végül babát? És mi a garancia arra, hogy később kedvezőbbek lesznek a körülmények?

Nem kötözködök, ne érts kérlek félre! :)

2015. szept. 25. 09:34
 42/87 A kérdező kommentje:
Olvastad a válaszokat? Ha nem akkor kérlek tedd meg. Nem az a baj h szerintetek nem lesz háború, hanem a kárörvendés hogy nem sikerült a baba.
2015. szept. 25. 09:34
 43/87 A kérdező kommentje:
41, köszönöm szépen, hasznos volt a válaszod. Le lehet írni a véleményt kulturált módon is :) Én nemtudom, hogy van-e helyzet, annyira nemtudtam belebonyolódni mert elég sokat dolgozom. Majd kiderül :)
2015. szept. 25. 09:36
 44/87 anonim ***** válasza:
96%

Tudod, miért örülünk annak, hogy nincs?

Mert te a józan eszed elveszítve akarod a babának a legjobbat.

Mi meg a józan eszünk birtokában...

2015. szept. 25. 09:38
 45/87 A kérdező kommentje:
Jólvan drága, akkor mostmár megnyugodtál?
2015. szept. 25. 09:39
 46/87 A kérdező kommentje:
Azért azt hadd mondjam el, hogy mi már kb 4 éve tervezzük a picit, mindketten nagyon akartuk, de nem lehetett, mert először biztos helyet szerettünk volna a babának. Most ez meg van, 6 hóbapja próbálkozunk. És rohadt szar érzés ilyenkor azt olvasni, vadidegen emberektől hogy szerencse hogy nem sikerült. Nem követtem szerintem el hibát. Szégyeljjétek magatok. A normális válaszokat köszönöm.
2015. szept. 25. 09:42
 47/87 anonim ***** válasza:
97%
Aki négy éve tervez, az pont tesz az idióta híresztelésekre. Ha van esze...
2015. szept. 25. 09:56
 48/87 anonim ***** válasza:
80%

Nincs háború és nem is lesz. A menekültek (elsősorban) a szír polgárháború elől menekülnek. Ők tudják, mi a háború, te nem. Vagy az a háborús helyzet, hogy volt pár száz család a Keleti aluljárójában? Esetleg, hogy a TEKesel lerohanták a menekülteket Röszkénél?

Nem az M1-ről meg a mindenegyben blogról kellene tájékozódni, és akkor talán nem születnének ilyen ostoba (és provokatív) kérdések.

2015. szept. 25. 10:39
 49/87 A kérdező kommentje:
A kérdésre tudsz válaszolni? Csakmert a papolásból elég volt.
2015. szept. 25. 10:43
 50/87 anonim ***** válasza:
96%
Úristen kérdező, de rendkívül primitív vagy! Nem azon kárörvendett senki, hogy nem jön össze a baba, hanem azon dühöngtünk, hogy milyen butaságot kérdeztél!! "Én nemtudom, hogy van-e helyzet, annyira nemtudtam belebonyolódni mert elég sokat dolgozom." Ha azt sem tudod, hogy mi van a világban, akkor minek írtad ki ezt a kérdést?
2015. szept. 25. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!