A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?
Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?
Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!
Látom, a moderátorokhoz futsz. Nem sokáig élnél egy háborúban.
Igen, válaszoltam a kérdésre, csak neked nem sikerült megérteni. Egy nemlétező háború miatt nem hagynám abba a próbálkozást.
Én 2012 augusztusában lettem terhes. Tudatosan, tervezve.
Az akkori világvége sem rettentett el. Pedig arról többen beszéltek, mint a mostani "háborúról".
és kb mindkettőnek ugyanannyi az esélye.
Szóval nem, engem nem rettent vissza ilyen rémhírkeltés...
És légyszíves kezdj el tájékozódni.
Amúgy válaszolnál egy kérdésemre? A kérdésedben említett háborúban ki háborúzik ki ellen??? (a fegyvertelen, háború elől menekülő emberek a TEK-kel???)
Az ember nem lát a jövőbe, és nem jelentheti ki, hogy nem lesz háború. Csak remélni tudja. Én remélem, és bevállaltam a harmadikat. Nem tudom, mit hoz a jövő, mire felnőnek, jöhet bármikor világválság, államcsőd, háború, menekültek, bármi. De nem élhetem úgy az életemet, hogy ettől rettegek folyamatosan, mert ha egyik se jön be, akkor majd 70 évesen azt fogom sajnálni, hogy igazából nem úgy éltem, ahogy szerettem volna.
Pesszimista vagyok, de azért remélem, hogy rendben lesz minden.
Na, még egy paramami :D Nincs háború. Egyébként másfél évig próbálkoztunk, hogy legyen kistesó, és pont akkor jött össze, amikor ez a mostani helyzet kezdett körvonalazódni. Ha nem jött volna össze, akkor a mai napig próbálkoznánk, eszünkbe sem jutna emiatt felfüggeszteni. Nincs mitől fosni, nyugi.
A moderátorokat üdvözlöm, ha jönnének törölni :)
én is 2012-ben szültem, a "világvége" előtt 2 hónappal. Őszintén annyira lefoglalt a kisbabám, hogy fel sem tűnt..
Most, hogy 7 hetes vagyok a másodikkal, ezt a háború dolgot tőled hallom először. Való igaz, hogy nagyon sem híreket nem nézek, sem tvt...
Én megszülöm ezt a gyereket az tuti és fel is nevelem. Ha ne adj Isten itt háború lenne, akkor máshol...de én nem érzem, hogy lenne. Szóval én azt kívánom, hogy ne legyen ezzel kapcsolatban igazad:-)
"Nincs háború és nem is lesz. A menekültek (elsősorban) a szír polgárháború elől menekülnek."
Lehet, hogy a kérdező feleslegesen aggódik, de ilyen naiv idióta sem szeretnék lenni, mint aki ezt leírta.
Én mondjuk sok MEGBÍZHATÓ forrást követek a témában. Már rengeteg terroristát találtak köztük, és ki tudja, hány jött, akiről még nem derült ki.
Eddig sok sajtóban lefotózott egyénről kiderítették, hogy az ISIS-szel van összeköttetésben. Még az apuka is, akit László Petra elgáncsolt. Vagy a férfi, aki uszította a népet Röszkén.
Ugyanakkor vannak a valóban kamu hírek, amiknek baromi egyszerűen utána lehet járni. Ilyen a fegyverszállítmány a görögöknél - nem menekült segélycsomag, és nem is Európába indult, hanem Líbiába.
Az a baj, mindkét oldalon ontják a kamuinfókat, ugyanakkor némi utánajárással ki lehet szűrni, melyek mögött vannak valós információk.
Aki azt hiszi, ezek többségében valódi háborús menekültek, és főként szírek, az igen naiv és ostoba. Ezek ezrével vásárolják a szír útleveleket, különösen mióta Merkelék kijelentették, hogy a szírek mind jöhetnek...
Engem is aggaszt a helyzet, de háborútól nem tartok. Attól viszont igen, hogy az ellenállásunkkal probléma lettünk az ISIS nagy Európai tervében, nálunk is megpróbálnak majd pár merényletet végrehajtani.
Már pusztán egy "migráns" elgáncsolásáért is vérdíjat tűztek ki a riporternő fejére, és halálos fenyegetést kapott a szerkesztőség. Az iszlám fanatikusok nem szaroznak. Akik pár karikatúráért vérfürdőt rendeznek?
Ismétlem: attól én sem tartok egyelőre, hogy itt háború lesz. Egyelőre Szíriával sem boldogul az ISIS, nemhogy nekimenjen Európának. De kisebb merényletek lehetnek, és lesznek is, ez borítékolható. Nyilván pár ezer terrorista nem fogja tudni megszállni Európát, de hogy leöldökölhet könnyedén több 100 vagy 1000 embert, az biztos.
"Amúgy válaszolnál egy kérdésemre? A kérdésedben említett háborúban ki háborúzik ki ellen??? (a fegyvertelen, háború elől menekülő emberek a TEK-kel???)"
Agyhalott vagy! Felfegyverkezett, szervezett támadás volt! És bocsi, nem a tévéből szereztem infóimat. Hanem pl. olyan rendőröktől, akik ott voltak.
A gyerekeket szándékosan rángatták előre ezek a férgek, hogy kapjanak könnygázt, és legyen mit fotóznia a sajtónak.
Akik ott szolgálnak rendőrként, elmondták, mit műveltek a táborokban a férfiak. Csinálták a balhét, és ha a rendőrök közbe akartak lépni, akkor a férgek gyorsan maguk elé tették a nőket, pici gyerekeket, hogy nehogy merjenek bármit is tenni. Tudják, hogy nálunk a nőket és a gyerekeket védik a férfiak, náluk éppen fordítva.
Nyugodtan keress rá a röszkei videóra, ahol látszik, amint a 10-12 év körüli kislányért hátulra elszalad egy "menekült" faszika, aztán akarata ellenére előreráncigálja a fedetlen arcú kislányt a könnygázhoz, miközben ő maga pólóval takarta el az arcát, védve a gáztól. Utána hagyta szaladni, a sajtó munkatársai pedig körülállták a síró kislányt, legyen mit címlapra tenni a rendőri brutalitásról.
Hogy mennyire ártatlan menekültek, nézz már utána, ki is volt az uszító férfi, aki a csőcseléket irányította! Egy milliomos emberke, akinek terrorszervezettel vannak összeköttetései. De persze, ez biztos kamu, mert ez nem illik bele a migránsokról alkotott rózsaszín cukormázba, amit az index és társai nyomnak le a torkotokon! Biztos koholt vád, csak gonosz Orbán találta ki, a férfi is csak egy csóró szír menekült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!