Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A háború miatt ti felfüggeszti...

A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?

Figyelt kérdés

Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?

Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!

2015. szept. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
87%
Milyen háború paramami?????? Szerintem Te ne vállalj most gyereket, várj még vele 10 évet, akkor majd biztosan már rendeződik a külpolitikai helyzet :)
2015. szept. 22. 11:43
 22/87 anonim ***** válasza:
86%

Te jószagú szent gatyamazdag......

Amúgy ezt a "tényt" hol olvastad? Mert számomra is újdonság.

2015. szept. 22. 12:05
 23/87 anonim ***** válasza:
86%

Senki nem beszél háborúról, mert nincs is és nem is igen van esélye, hogy lesz. Tényleg komolyan érdekel, ki az a "mindenki", akikre hivatkozol? Hol hallottál ilyen ostobaságokat?

Tulajdonképpen nem is tudom eldönteni, hogy az a nagyobb baj, ha most csak szórakozol vagy ha komolyan gondolod, amit írtál. Egyben egyetértek veled egyébként, abban, hogy felfüggesztettétek a babaprojektet. Ez jó döntés, pér év, kicsit okosodsz talán és jöhet is a baba.

2015. szept. 22. 12:10
 24/87 anonim ***** válasza:
82%

Egy-két ilyen kérdezővel beszélgettem privátban, mert érdekelt, hogy honnan szedik ezeket.

Amit leszűrtem: a szűk baráti/ismertségi (bolti pénztáros, zöldséges, posta, stb.) kör, illetve FAcebookon ellenőrizetlen lájkvadász oldalak, valamint királyi tévé.

Innen egy lépés a "de hát mindenki azt mondja, hogy...", ami mélyebbre ásva azt jelenti, hogy EGY valaki mondta, csak megfelelően meggyőzően adta elő.

Az ilyen emberek jellemzően nem tájékozódnak széles körben, komolyabb összefüggéseket nem értenek meg, amolyan funkcionális analfabéták, akik nem állnak neki egy hosszabb, oknyomozó cikknek, mert hosszú és összetett mondatokat használ.

A kormány meg ügyesen operál a "12 éves szintjére butítsd le az üzenetet, lehetőleg tőmondatban, mert az megértik" típusú marketingkommunikációval, illetve a sejtetésekkel. A saját csatornáikon, ha valahol eldob valaki egy követ, akkor ezt kiragadják a kontextusból, felnagyítják és túlzó jelzőket írnak a hírblokk alá, mint "félelmetes, agresszív, támadó, stb.".

Röviden és a teljesség igénye nélkül, így születnek ezek a kérdések.

2015. szept. 22. 12:12
 25/87 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem inkább megnyugtatni kellene, nem pedig rugdalni!!!! Nem vagytok ti sem jobbak, ezek szerint. Szégyelhetitek magatok!
2015. szept. 22. 12:13
 26/87 anonim ***** válasza:
82%
24-es válaszoló! Köszönöm, én is nagyjából erre tippeltem. Őszintén sajnálom azokat egyébként, akiket így be tudnak forgatni, mert egy rettegés lesz az életük értelmetlenül. Azokat pedig, akik például itt ezzel szórakoznak, mélyen megvetem, mert tudniuk kellene, hogy ilyennel nem ijesztgetünk másokat. 23-as vagyok.
2015. szept. 22. 12:16
 27/87 anonim ***** válasza:
88%
Kedves 25-ös! Nehogy már azért szégyelljük magunkat mert magasabb az IQ-nk mint a kérdezőnek!
2015. szept. 22. 12:19
 28/87 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is megdöbbentő. De ha belegondolunk, a világvége előtt is eladták az atombunkereket csilliárdokért, ahogy kövéreknek is el lehet adni a századik fogyitablettát, napfény-táplálkozást és lehet tanulni 3 hét alatt nulláról felsőfokra angolul, agykontrollal... és sorolhatnám. Mindenkinek saját felelőssége, hogy megszűrje a kapott információkat. Neki nem megy. Sajna. És brutális módon befolyásolja az életét. Ha igaz a kérdés, és nem csak a pontokra hajt.
2015. szept. 22. 12:23
 29/87 anonim ***** válasza:
10%
27! Neked azt jelenti a több IQ, hogy földönfekvőbe belerúgsz mégegyet? Nagyon erkölcsös vagy, gratulálok!
2015. szept. 22. 12:40
 30/87 anonim ***** válasza:
88%
Miért földön fekvő???? Azért mert buta?
2015. szept. 22. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!