A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?
Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?
Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!
Te jószagú szent gatyamazdag......
Amúgy ezt a "tényt" hol olvastad? Mert számomra is újdonság.
Senki nem beszél háborúról, mert nincs is és nem is igen van esélye, hogy lesz. Tényleg komolyan érdekel, ki az a "mindenki", akikre hivatkozol? Hol hallottál ilyen ostobaságokat?
Tulajdonképpen nem is tudom eldönteni, hogy az a nagyobb baj, ha most csak szórakozol vagy ha komolyan gondolod, amit írtál. Egyben egyetértek veled egyébként, abban, hogy felfüggesztettétek a babaprojektet. Ez jó döntés, pér év, kicsit okosodsz talán és jöhet is a baba.
Egy-két ilyen kérdezővel beszélgettem privátban, mert érdekelt, hogy honnan szedik ezeket.
Amit leszűrtem: a szűk baráti/ismertségi (bolti pénztáros, zöldséges, posta, stb.) kör, illetve FAcebookon ellenőrizetlen lájkvadász oldalak, valamint királyi tévé.
Innen egy lépés a "de hát mindenki azt mondja, hogy...", ami mélyebbre ásva azt jelenti, hogy EGY valaki mondta, csak megfelelően meggyőzően adta elő.
Az ilyen emberek jellemzően nem tájékozódnak széles körben, komolyabb összefüggéseket nem értenek meg, amolyan funkcionális analfabéták, akik nem állnak neki egy hosszabb, oknyomozó cikknek, mert hosszú és összetett mondatokat használ.
A kormány meg ügyesen operál a "12 éves szintjére butítsd le az üzenetet, lehetőleg tőmondatban, mert az megértik" típusú marketingkommunikációval, illetve a sejtetésekkel. A saját csatornáikon, ha valahol eldob valaki egy követ, akkor ezt kiragadják a kontextusból, felnagyítják és túlzó jelzőket írnak a hírblokk alá, mint "félelmetes, agresszív, támadó, stb.".
Röviden és a teljesség igénye nélkül, így születnek ezek a kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!