Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A háború miatt ti felfüggeszti...

A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?

Figyelt kérdés

Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?

Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!

2015. szept. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
91%

Persze, hogy nem írtál ki...

Csak azért gyakori, hogy megjelennek ilyenek, mert "mindenki erről beszél", tudom én.

Végülis háború lesz, nem?

2015. szept. 22. 10:26
 12/87 anonim ***** válasza:
88%

Te milyen háborúról beszélsz?! Mert itthon nincs ilyesmi, csak egyes primitív/korlátolt emberek hirdetnek ilyen bromságot, a sok naiv meg lazán elhiszi.

Te tudod, én pont leszrom, hogy mit csinálsz.

2015. szept. 22. 10:26
 13/87 A kérdező kommentje:
Oké, akkor mostmár álljatok tovább. A kérdésre szeretnék válazst. Köszi
2015. szept. 22. 10:28
 14/87 anonim ***** válasza:
86%

Pont arra kapsz választ!

Nincs semmiféle helyzet, így nem is változtatok a terveimen. A hülyéket viszont sajnálom, bár talán jó is ha a primitívebbje félm

2015. szept. 22. 10:41
 15/87 anonim ***** válasza:
88%
Nincs háború és nem is lesz, így aztán nem kell semmit felfuggeszteni
2015. szept. 22. 10:46
 16/87 anonim ***** válasza:
81%
Kedves Kérdező!Én nagyon örülök neked.Annak,hogy megjött,és nem vagy terhes.Ennyi intelligenciával és korlátozottsággal jobb is,ha nem szaporodsz.Az lenne inkább a háborús övezet.
2015. szept. 22. 10:54
 17/87 anonim ***** válasza:
85%

Negatív, provokáló anyucik kíméljenek!

MEsélj, hogy kíméled meg magad magadtól... itt ha valaki negatív és provokál, akkor az te vagy. Jobb is, ha nem szülsz.

2015. szept. 22. 10:59
 18/87 anonim ***** válasza:
82%

Milyen haboru?

A facebookon olvastad?

Jobb is ha nem szulsz ennyi esszel.

2015. szept. 22. 11:00
 19/87 anonim ***** válasza:
74%

nem a velveten kell szocializálódni.

de ha ennyi agyad van, jobb is ha nem szaporodsz

2015. szept. 22. 11:18
 20/87 anonim ***** válasza:
91%

Férjhezmentem. De nem akartam gyereket, mindig volt kifogás. Pl túl fiatal vagyok, karriert akarok, bulizni akarok...

Aztán elváltam.

Ès megsimerkedtem egy férfival. Az elsö együttlétünk után tudtuk, hogy ha jönne a gyerek (védekztünk habár), akkor mi azt mennyire akarnánk. 1 év múlva már próbálkoztunk élesben vele.

Vagy is ha egy kisebb híresztelgetés meggától a gyerekválaásban, akkor el kellene gondolkodnod, hogy tényleg a megfeleö partnered van-e vagy valami más okod.

Ès még valami válasz gyereket mert béke van, majd a gyerek 10 éves és kitör tényleg egy háború. Akkor mit teszel?

2015. szept. 22. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!