Háborúk után mér születik több fiúgyerek?
Mert az életben maradt férfiak hazatérnek asszonyaikhoz, és mivel régóta nem szexeltek, tele vannak "erős" spermával, és ebből a spermából többnyire fiúk születnek.
Ha minden nap szexelsz, nagyobb az esély a lányra.
Ezt nekünk úgy magyarázták a suliban, hogy amikor rosszak az életkörülmények, akkor a természet arra hajt, hogy kisebb legyen a szaporulat, vagyis ne foganjanak lányok, akiknek újabb gyerekeik lehetnek. Ezért lesznek inkább fiúk sanyarúbb körülmények között, így háborúk idején.
Ha jók a körülmények, elég az erőforrás, akkor jönnek a lányok.
Pl. nálunk az általános iskolai osztályomban alig volt fiú, 82-es évjárat vagyok egyébként.
Öcsém a rendszerváltás előtt nem sokkal született, az ő osztályaiba mindig több fiú járt, mint lány. Lehet, az akkori bizonytalanabb légkör miatt?
"kevesebb sex, nagyobb esély a fiura"
Hát ez nekünk egyszer sem jött be :) Mindkét LÁNYOMNÁL ezer százalékra tudom, hogy a fogantatás hónapjában egyetlen egyszer voltunk együtt a férjemmel.
A kajálás is benne van, ugye a Czeizel-nek van az elmélete arról hogy az anyuka savas vagy lúgos és akkor a lányok vagy a fiúk tapdnak meg könnyebben... Azt hiszem a rosszabb minőségű "háborús" ételtől (sok liszt, no zöldség, no hús)savas leszel (nem tudom biztosan) és talán ez a közeg a fiú ivarsejteknek kedvez.
A savasságot-lúgot lehet keverem, de én ezt a magyarázatot hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!