Háborúk után mér születik több fiúgyerek?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy sok férfi odaveszik, de ezt a test honnan tudja?2011. okt. 8. 22:50
11/14 anonim válasza:
Sok szex kevés fiú?? Hát nálunk nem jött be!
Amúgy azért születik több fiú mert mikor a férfiak időről időre hazatértek egy kicsit a háborúból/szolgálatból akkor ugye sokat voltak együtt asszonyaikkal, de az asszonyoknak peteérésük nem biztos, hogy pont aznap volt, ámbár a fiú ivarsejtek több napig is életképesek a női szervezetben, azaz kivárták, hogy megérjen a pete... és voálá, az asszony terhes lett, holott lehet már két napja nem volt a férjével. :)
12/14 anonim válasza:
"kevesebb sex, nagyobb esély a fiura"
Nekem lányom is van és fiam is. Igaz lehet ez a fent leírt teória. A lányom előtt kevés szex volt, a fiam előtt még kevesebb. :O :)
13/14 anonim válasza:
Az előttem szóló pont fordítva tudja amúgy! A lányok élnek tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!