Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megéreztétek, hogy mikor...

Megéreztétek, hogy mikor születik?

Figyelt kérdés
Nem igazán van előjele a szülésnek, mármint fizikálisan. Se nyákdugó nem ment még el, jóslóim se nagyon vannak, és még csak a 37+4 hetesek vagyunk, de esküszöm, azt érzem hetek óta, hogy most hétvégén megszületik. Más is volt így ezzel?
2011. aug. 24. 10:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, volt egy időpont mikorra éreztem, hogy szülni fogok, indított szülés lett a vége.... 40+1 hetes voltam :)
2011. aug. 24. 10:47
 2/14 anonim ***** válasza:

Én 37+6 voltam mikor úgy éreztem ez a nap lesz a szülés napja:)Semmi előjele nem volt, csak nagyon nagy fáradtságot éreztem.Megcsináltam aznap a babám ágyát, kivasaltam ágyneműjét, felhuzatoltam, este megfürödtem, hajat mostam, hogy a kórházba ne kelljen,megborotválkoztam.Összepakoltam a kórházi csomagból, amit addig nem tettem bele.Éjszaka pedig elfolyt a magzatvíz,és mentünk szülni:)

Neked is hasonlóan szép élményeket kívánok:)

2011. aug. 24. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy héttel előtte éreztem rá a dologra, s mondogattam is a férjemnek, hogy ez az utolsó hétvégénk kettesben, aztán hétfőn mikor haza jött, mondtam neki, ma menjünk el megünnepelni a házassági évfordulónkat, ami másfél hétre rá lett, mert nem lesz rá lehetőségünk, el is mentünk. Akkor este beindult a szülés, s másnapra meg is született a fiam :) ja s azt is mondtam neki, hogy júli 4-5körül már igazán jöhet a baba. Július 5-én szültem :) Azóta boszinak tart:)
2011. aug. 24. 11:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly május 17-re voltam kiirva.Előtte 2 héttel,mindig beugrott egy dátum,május 8.Mondtama férjemnek hogy akkor fog születni szerintem a lányunk.Május 7.én elment a nyákdugóm,másnap mentem nst-re,ahol közölte a doki,hogy ma meg lesz a baba.Május 8.án este meg is született:-)
2011. aug. 24. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:

Én éreztem, hogy azon a héten hétvégén szülök, amikor már túlhordtam a babámat.

Következő kedden lett meg... :-D

2011. aug. 24. 13:51
 6/14 anonim ***** válasza:
én október 11re vagyok kiírva, de nagyon szeretnék szeptember végén szülni, remélem így lesz.
2011. aug. 24. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
A terhesség elején(mensi szerint május 7-re,UH szerint május 22-re mondták hogy szülök)úgy éreztem hogy korábban fogok szülni,mint a kiírt,május 7-re gondoltam.De mire odajutottam már úgy éreztem túlhordás lesz,erre május 9-én szültem.
2011. aug. 24. 21:09
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Ezek igazán szép dolgok. Szerintem is vannak megérzések, csak figyelni kell rájuk :-)

Gratulálok a lurkókhoz. Szerintem ezen a hétvégén már én is a karjaimban tarthatom a kisfiam :-)

2011. aug. 24. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
kb 2 hónappal szülés előtt azt éreztem hogy augusztus 5 én fogok szülni reggel fél 8 kór és augusztus 4 én este fél nyolckor szültem!!!Majdnem eltaláltam!!A családom nem akarta elhinni hogy ennyire pontosan megéreztem az elején ki is nevettek hogy hogy szülnék már akkor és rácsodálkoztak amikor igazam lett!!
2011. aug. 24. 21:56
 10/14 A kérdező kommentje:
:-) Aranyos!
2011. aug. 25. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!