Megéreztétek, hogy mikor születik?
Figyelt kérdés
Nem igazán van előjele a szülésnek, mármint fizikálisan. Se nyákdugó nem ment még el, jóslóim se nagyon vannak, és még csak a 37+4 hetesek vagyunk, de esküszöm, azt érzem hetek óta, hogy most hétvégén megszületik. Más is volt így ezzel?2011. aug. 24. 10:44
11/14 anonim válasza:
Én mindjárt a terhesség elején azt mondogattam hogy ez a gyerek előbb meg lesz. Igaz hogy azért jött előbb 1,5 héttel mert dokim ment szabira és én nyitva voltam, barnáztam, nála akartam szülni ezért meginditotta, de akkor is... valami végett mégiscsak ott furakodott ez az előérzet már az elején. :)
Kivánom hogy úgy legyen ahogy szeretnéd! :)
Irj majd!
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocs, hogy csak ilyen későn! A lényeg, hogy bejött! Aug. 28-án megszületett a kisfiam, úgy ahogy megéreztem. Úgyhogy higgyetek ti is! :-)
2011. szept. 17. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!