Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A háború miatt ti felfüggeszti...

A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?

Figyelt kérdés

Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?

Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!

2015. szept. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 A kérdező kommentje:
Mármint a harmadik fog kirobbanni. Néztem szakértő véleményét is, aki nincsen behatárolva tehát neki nem kell "ezt" vagy "azt" mondani. És ő is azt mondta, hogy ezek nem menekültek, hanem kiképzett katonák. Akkor arra mondjon vlaki magyarázatot, vajon miértis küldtek Görögbe fegyvereket a menekülteknek?
2015. szept. 26. 09:03
 72/87 anonim ***** válasza:
Szeretném látni a szakértőtől olvasott cikket. A hír, miszerint fegyvereket küldtek Görögországba pedig nem volt hiteles hírforrástól, valószínűleg kacsa az egész.
2015. szept. 26. 09:19
 73/87 A kérdező kommentje:
Nógrádi György beszélt róla, érdemes megnézni. Pl youtube.
2015. szept. 26. 09:34
 74/87 A kérdező kommentje:
De mindegy is, igazából már a kérdést szétoffoltuk sajnos. De azért nem okos dolog ám beleszólni, hogy én éppenséggel miért tolom el a babaprojektet. Szerintem ez ránk tartozik, nektek pedig nincs beleszólásotok. Véleményt természetesen szivesen olvasok, de nem alpári stílusban. A kárörvendés sem egy IQ fighter dolog, hiába is hiszitek azt.
2015. szept. 26. 09:37
 75/87 anonim ***** válasza:
69%

Én meg egy meg 2 év után szeretném kiemelve látni ezt a kérdést.

Amikor még mindig gyerek nélkül szajkòzod, hogy atomháború lesz.

A Nagyanyám 4 gyereket nevelt a háború alatt. Egyet még az elején szült. Szerencsére nem tojt be se a németektől, se az oroszoktòl. Ha ő nincs, én sem vagyok. Ha ennyire félsz, bízd a tökösebb anyukákra az utódnemzést.

2015. szept. 26. 09:37
 76/87 A kérdező kommentje:
És neked miért probléma, hogy eltoltam a szülést? Csak azért kérdezem mert pár napja itt vergődsz már... Ennyire megvisel, hogy biztonságba szeretnék szülni, nem a háborúba? :)
2015. szept. 26. 10:27
 77/87 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem kár vitatkozni a kérdezővel, teljesen menthetetlen. Elhatározta, hogy háború lesz és kész. Csináljon amit akar, ő baja.
2015. szept. 26. 10:30
 78/87 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nem baj drága, te fogsz kikkötni a meddőségin 45 évesen.

Eléggé menthetetlen Igen. Nem írok többet. Vergődni te vergődsz, legalább 4 éve.

2015. szept. 26. 10:52
 79/87 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező! Először azt írod, hogy sokat dolgozol és nem is igazán vagy tisztában a helyzettel, utána meg mindenféle youtubos felvételekre, szakértőkre Nógrádira hivatkozol. Akkor most hogy is van? Mintha két különböző ember kommentelne, egy az első részben, egy pedig a másodikban.
2015. szept. 26. 12:11
 80/87 A kérdező kommentje:

Tegnap este itthon voltam, utánanéztem kicsit a dolgoknak. De érdekes, hogymostmár ezért is támadva vagyok :)

És a 45 évig, azért még egy kicsit távol vagyok. Úgylátszik te nem, de én igen. Szerencsére fiatalok vagyunk mindketten. Az pedig, hogy 4 éve várok, nemhiszem hogy az arcomba kéne dörgölnöd, ugyanis dolgztunk, házat vettünk stb, tehát a picinek biztonságos anyagi és családi hátteret biztosítottunk. Elhiszem, hogy te csak úgy pottyantgatod a gyerekeket, a nagy semmibe, de nem hinném hogy aki a biztosra tervez, azt kéne bántani. Nemigaz?

2015. szept. 26. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!