A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?
Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?
Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!
Én meg egy meg 2 év után szeretném kiemelve látni ezt a kérdést.
Amikor még mindig gyerek nélkül szajkòzod, hogy atomháború lesz.
A Nagyanyám 4 gyereket nevelt a háború alatt. Egyet még az elején szült. Szerencsére nem tojt be se a németektől, se az oroszoktòl. Ha ő nincs, én sem vagyok. Ha ennyire félsz, bízd a tökösebb anyukákra az utódnemzést.
Nekem nem baj drága, te fogsz kikkötni a meddőségin 45 évesen.
Eléggé menthetetlen Igen. Nem írok többet. Vergődni te vergődsz, legalább 4 éve.
Tegnap este itthon voltam, utánanéztem kicsit a dolgoknak. De érdekes, hogymostmár ezért is támadva vagyok :)
És a 45 évig, azért még egy kicsit távol vagyok. Úgylátszik te nem, de én igen. Szerencsére fiatalok vagyunk mindketten. Az pedig, hogy 4 éve várok, nemhiszem hogy az arcomba kéne dörgölnöd, ugyanis dolgztunk, házat vettünk stb, tehát a picinek biztonságos anyagi és családi hátteret biztosítottunk. Elhiszem, hogy te csak úgy pottyantgatod a gyerekeket, a nagy semmibe, de nem hinném hogy aki a biztosra tervez, azt kéne bántani. Nemigaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!