A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?
Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?
Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!
Ne haragudj, a férjem ott volt 9 napot szolgálatban.
Egyszerűen hazudsz.
Na azért mondom. Szavahihető rendőröktől hallottam, nem egytől, szóval nem igazán értem, miről beszélt ez a 70%-os. Meg aztán a viselkedéskultúra, amit lefestettek róluk, a határon fellelhető migrikről, ahhoz hűen illeszkedik az, amit a neten találni róluk. Nem a szenzációhajhász fotókra gondolok, hanem élő felvételekre.
Vagy másfél órán át néztem a tovarniki balhéjukat. Élő videofelvétel volt, bárki nézhette. Talán az sem igaz? Hát ott is idegen gyerekeket pakolászva próbáltak előrenyomulni a szemetek. Meg átordítoztak a rendőröknek, hogy azonnal kinyitni a kaput, van rá 20 percetek - mindezt f*s angolsággal.
Röszkén kicsit később csatlakoztam az élő felvétel nézéshez, de ott is világosan látszott a helyzet. Ment a provokálás, már a 8-10 éves kisfiúk is bekötött arccal balhéztak az apjuk oldalán.
Mikor csitult a helyzet, úgy 22:30 magasságában láttam élő képen (rt.tv), amint valamelyik tévétársaság kamera mellett állítja be hadirokkantként az egyik meg sem sérült migránst két társával együtt. Hoztak neki járókeretet, igazgatták a lábát, hogyan tartsa, hogy szánalmat keltsen majd azokban, akiknek az orra elé tolják a tv-ben: nézd, mit tettek velünk a szemét rendőrök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!