Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A háború miatt ti felfüggeszti...

A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?

Figyelt kérdés

Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?

Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!

2015. szept. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
33%

Ne haragudj, a férjem ott volt 9 napot szolgálatban.

Egyszerűen hazudsz.

2015. szept. 25. 16:57
 62/87 anonim ***** válasza:
73%
Igen? És az ugyanott szolgáló rendőrök másként emlékszenek rá?
2015. szept. 25. 17:15
 63/87 anonim ***** válasza:
70%
Az utolsó(meg előtte 1-2-vel)-75%-os válaszolónak maximálisan igaza van!Én sem tudom a 70%-os válaszoló Férje hol szolgált,de az én sógorom a Készenlétieknél van,és háááááát,mesélt egy -két érdekes dolgot.Ami tök összevág a 75%-os válaszolóéval.
2015. szept. 25. 18:21
 64/87 anonim ***** válasza:
50%

Na azért mondom. Szavahihető rendőröktől hallottam, nem egytől, szóval nem igazán értem, miről beszélt ez a 70%-os. Meg aztán a viselkedéskultúra, amit lefestettek róluk, a határon fellelhető migrikről, ahhoz hűen illeszkedik az, amit a neten találni róluk. Nem a szenzációhajhász fotókra gondolok, hanem élő felvételekre.

Vagy másfél órán át néztem a tovarniki balhéjukat. Élő videofelvétel volt, bárki nézhette. Talán az sem igaz? Hát ott is idegen gyerekeket pakolászva próbáltak előrenyomulni a szemetek. Meg átordítoztak a rendőröknek, hogy azonnal kinyitni a kaput, van rá 20 percetek - mindezt f*s angolsággal.

Röszkén kicsit később csatlakoztam az élő felvétel nézéshez, de ott is világosan látszott a helyzet. Ment a provokálás, már a 8-10 éves kisfiúk is bekötött arccal balhéztak az apjuk oldalán.

Mikor csitult a helyzet, úgy 22:30 magasságában láttam élő képen (rt.tv), amint valamelyik tévétársaság kamera mellett állítja be hadirokkantként az egyik meg sem sérült migránst két társával együtt. Hoztak neki járókeretet, igazgatták a lábát, hogyan tartsa, hogy szánalmat keltsen majd azokban, akiknek az orra elé tolják a tv-ben: nézd, mit tettek velünk a szemét rendőrök!

2015. szept. 25. 18:40
 65/87 anonim ***** válasza:
100%
Ebből miért is következik, hogy háború lesz? Csőcselék a magyarok között is van, a migránsok között is. Ettől még nem fognak itt háborúzni. Nem kellene keverni a szezont a fazonnal.
2015. szept. 25. 19:38
 66/87 anonim ***** válasza:
91%
Bekötött arccal... úgy írja ezt, mintha minden bekötött arcú ember terrorista lenne. Ha jön a könnygáz, te mit csinálsz?
2015. szept. 25. 21:48
 67/87 anonim ***** válasza:
100%
74%-os:én,ha MENEDÉKET szeretnék kérni,NEM kezdek balhézni,és követelőzni úgy,hogy illegális bevándorló vagyok!Meghúzom magam,és hálás vagyok mindenért!
2015. szept. 26. 08:14
 68/87 anonim ***** válasza:
35%
Könnyebb homokba dugni a fejüket, mondván hogy nem lesz háború. És persze könnyebb rugdalni azt, aki nem akar háborúba szülni. És még ők érzik magukat jó anyának, és okos embernek. Na azért van itt probléma, mert ez a magyar felfogás nagyja. (énis magyar vagyok mielőtt jönnek a rasszisták)
2015. szept. 26. 08:37
 69/87 anonim ***** válasza:
68-as: És milyen háború lesz, és hol?
2015. szept. 26. 08:40
 70/87 A kérdező kommentje:
Valószínű vh lesz.
2015. szept. 26. 09:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!