Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan anyukár...

Mit gondoltok az olyan anyukáról aki jobban túrja a homokot mint a gyerekek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy teli seggel beül a homokozó közepére és építi a homokvárakat meg minden. Akkor is amikor a gyereke eljatszik egyedül. Láthatóan a maga örömére?

Nálunk van egy ilyen. Csupa homok mindene úgy néz ki mint a disznó.

Ráadásul a lányom aki eddig egyedül is elvolt ma kitalálta hogy én is üljek be mint a Lotti anyukája. És nem mondhatom hogy a felnőtt nem viselkedik így mert Lotti anyukája is felnőtt.

Jól gondolom hogy ez a nő még maga is gyerek és nem érett még a gyerekvállalásra?

2015. júl. 23. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is hajaz egy született feleségek Epizódra! A buliba gondolom tök égő túrós pitét vinni tönkölybúzás organikus nasi helyett.
2015. júl. 24. 13:57
 82/90 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nektek nincs életetek a többi nagyságával együtt a brancsban, hogy mással vagytok elfoglalva, és az a legnagyobb gondotok, ki mennyire akar közétek tartozni?

Dolgoztok ti egyáltalán? Vagy csak ez az össz dolgotok, hogy a játszótérre jártok, klikkesedtek, és másokat lenéztek?

2015. júl. 24. 13:58
 83/90 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig homokot túró anyukát csak túrós pitét sütnek!! :D
2015. júl. 24. 14:06
 84/90 anonim ***** válasza:
100%
75. válaszoló:szerintem Ildikó Lottianyu neve....én legalább is így értelmeztem.Különben egyre szánalmasabb a történet....és tök jó fej a csaj,hogy nem enged a nyomásnak,és ül be ebbe a sznob bandába,felvállalván,hogy kikezdik,kibeszélik.
2015. júl. 24. 14:14
 85/90 anonim ***** válasza:
20%

Kb az ötödik oldalnál esett le, hogy kamu.

Alig reagál a kommentekre, inkább csak terelgeti vissza a témát, és fűzi tovább a sztorit.

Nagy a meleg, biztos unatkozik.

2015. júl. 24. 14:46
 86/90 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire jól játssza a primitívet, akkor is megérte, sokat röhögtünk rajta
2015. júl. 24. 14:50
 87/90 anonim ***** válasza:
100%
Ki akarna ilyen közösségbe tartozni? :"D
2015. júl. 26. 09:54
 88/90 anonim ***** válasza:
100%

Remélem én is, hogy kamukérdés, mert elkeserítő lenne, ha valóban így élnének emberek.

A sztoriról a Csapd le csacsi egyik klasszikus mondata ugrott be egyébként (elnézést minden más „vidékitől”, aki nem inge, ne vegye magára):

„Az a te bajod, hogy sokat voltál vidéken, és nem fejlődött ki az agyad.” :)

2015. júl. 26. 11:59
 89/90 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kamu sajnos...
2015. júl. 26. 13:07
 90/90 Költőnő? ***** válasza:
100%
Ha nem kamu: az a kisebbik baj, h a bandátok egy sekélyes csürhe csupán... Sokkal nagyobb baj, h ilyen "értékek" mentén nvelitek a gyerekeket is...
2015. júl. 28. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!