Mit gondoltok az olyan anyukáról aki jobban túrja a homokot mint a gyerekek?
Arra gondolok hogy teli seggel beül a homokozó közepére és építi a homokvárakat meg minden. Akkor is amikor a gyereke eljatszik egyedül. Láthatóan a maga örömére?
Nálunk van egy ilyen. Csupa homok mindene úgy néz ki mint a disznó.
Ráadásul a lányom aki eddig egyedül is elvolt ma kitalálta hogy én is üljek be mint a Lotti anyukája. És nem mondhatom hogy a felnőtt nem viselkedik így mert Lotti anyukája is felnőtt.
Jól gondolom hogy ez a nő még maga is gyerek és nem érett még a gyerekvállalásra?
Olyat eddig nem írtál, hogy odakötözné magához Lottit. Még az elején azt reklamáltad, hogy akkor is a homokot túrja, ha a kislánya éppen elszaladgál, és csak rombolni jön vissza. Nyilván engedi mással is játszani, és nem erőszakolja rá magát.
Figyelj, az a te bajod, hogy a saját értékrendedet próbálod másra ráhúzni.
Én megértem azokat az anyukákat is, akik folyamatosan maguk vannak otthon a gyerekkel, és szinte csak a játszón hallanak felnőtt emberi szót, így ott igyekeznek társadalmi életet élni. Tehetnék ezt mind a homokban ülve is, de ha nem, akkor sincs semmi baj.
A dolgozó anyukával sincs gond, akik egész délutánig nem látják a csemetéjüket, így a játszón pótolják az együttlétet.
El kellene fogadnod, hogy mindenki máshogy áll az ilyesmihez, és ez nem bélyegzi meg jó, vagy rossz anyaként.
Nem írtad, mennyi idős vagy, hány gyereked van, de elég éretlennek tűnsz. Olyannak, aki ad a külsőségekre, azok alapján értékel, és aki azt hiszi, a gyerek születésével teljesen fel kell nőni.
Nem jó ám ez a tökéletes anya kép. Főleg nem jó másokat ez alapján megítélni.
Olvasd csak magad vissza. Eleinte az volt a baj Lotti anyukájával, hogy disznómód néz ki. Utóbb az is kiderült, a saját gyerekedet is korlátozod kosz terén (sár=kifelé a homokból). Aztán azt írtad, így a te gyereked is kéri, ülj be mellé. Közben leírtad, hogy szívesebben dumcsizol, meg olvasol (nincs is ezzel semmi baj), és az a gáz a csajjal, hogy nem áll be közétek. Szóval minden gáz Lotti anyukájában, mert nem olyan, mint te vagy.
Legyél egy kicsit lazább, és ne szapuld, aki máshogy csinálja mint te. Ha neked úgy jó, dumcsizz, olvass, de figyeld ezt az anya-lánya párost, hátha néha kedvet kap egy kis szabályszegésre.
Írom ezt neked 40 fölött, 5 gyerekes anyaként, aki kötött már évtizedes barátságot a homokozó szélén, de gyakran sétált haza az Üllői úton merő koszosan. Amúgy erre is van trükk, elég ha jól látható helyen cuccolod a homokozójátékokat, így nem csövesnek néznek, hanem annak, ami vagy. Játszóról hazatartó anyukának.
Eddig próbáltam elmagyarázni neked, hogy nem egyféle elfogadott viselkedés létezik, és próbáltalak megérteni, de 53-as kommented után mindent visszavonok.
Te egyszerűen egy rosszindulatú, sznob le sem írom mi vagy.
Úgy írsz, mintha a játszótéri bandátok exkluzív klub lenne, ahová az elit tartozik ebben a csodálatos kisvárosban, ahol mindenki mindent tud a másikról.
Iszonyú ferdén látod a világot.
Azért majd ne nagyon csodálkozz, ha ezek a barátságok nem lesznek tartósak, és ha megnőnek a gyerekek, le sem tojjátok egymást. Ti most érdekből vagytok együtt, mert mindannyian unatkoztok a gyerekeitek mellett.
Hát ez nem így van.
Tudod nekem ők szomszédaim. Három hónapja költöztek ide. Én hívtam el a játszótérre és mutattam be az anyukáknak. Ajnároztam nekik hogy kedves aranyos, pici gyerekkel. Erre bemutatkozott és beült a homokozó közepére. Nem a szélére ahol a normális anyák ülnek és ahol esetleg a közösség tagjává válhatott volna.
És akkor az anyukák mosolyogva összenéztek és nagyon szégyelltem magam.
Mivel férjem mondta hogy csak szomszéd, legyünk jóba vele. Főleg hogy a legkisebb gyerekem és Lotti között 5 hónap a különbség. Egyik kislány szülinapja volt és megkérdeztem az anyukáját hogy jöhet-e Ildikó is. És kinevettek hogy minek jönne? Elég ha a gyerekek játszanak. És megint szégyenben maradtam.
ne haragudj,nem tudom hol laksz,én budapesti vagyok,itt ez teljesen normális.
Nem akarom elhinni,hogy egy kisvárosban ez menjen,nem bántásból,de ez nagyon szánalmas amit csinálsz.
Tényleg úri klub lehet:-)
A tagsághoz ajánlás kell, és ha nem válik be a tagjelölt, az őt ajánlónak kell szégyellnie magát a többiek előtt. Uhhh...
Kérlek Kérdező, mond, hogy ez az egész csak vicc volt! Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez felétek így megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!