Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan anyukár...

Mit gondoltok az olyan anyukáról aki jobban túrja a homokot mint a gyerekek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy teli seggel beül a homokozó közepére és építi a homokvárakat meg minden. Akkor is amikor a gyereke eljatszik egyedül. Láthatóan a maga örömére?

Nálunk van egy ilyen. Csupa homok mindene úgy néz ki mint a disznó.

Ráadásul a lányom aki eddig egyedül is elvolt ma kitalálta hogy én is üljek be mint a Lotti anyukája. És nem mondhatom hogy a felnőtt nem viselkedik így mert Lotti anyukája is felnőtt.

Jól gondolom hogy ez a nő még maga is gyerek és nem érett még a gyerekvállalásra?

2015. júl. 23. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
100%
40-es! Undorító! Kész disznóól lett az udvar! :-)
2015. júl. 23. 20:08
 42/90 anonim ***** válasza:
100%

Pont most értünk haza játszóról, ahol hatalmas homokozó van!

Akkora várat hagytunk az utókornak, hogy csak ámuldoznak reggel.

5,14,25 L, 27 F)

De mi imádunk só-liszt gyurmázni is. Ha már nem találok munkát a szakmámban, legalább legyen haszna a marcipánozó tudásomnak.

2015. júl. 23. 21:21
 43/90 A kérdező kommentje:

Hát ti így nálunk ez meg nem szokás. Mert például mi nem a játszótér mellett lakunk, haza kell menni. Nem nézhetek ki úgy mint egy csöves. Elég ha a gyerek úgy néz ki. Főleg amikor néhány gyerek vizet önt a homokozóba. És hiába szólunk érte. Szedhetem ki én a gyerekemet a homokozóbal.

Én nem szeretek a homokban fetrengeni. Nekem az nem kikapcsolódás. Én az anyukákkal szeretek beszélgetni meg olvasni. Meg Candy crash t játszani mielőtt az jönne le hogy be vagyok savanyodva.

És nem azért zavar hogy úgy viselkedik az a nő mint egy óvodás mert a lányom ezt várná el. Hanem mi be akartuk fogadni a társaságunkba de ő inkább gödröt ás.

2015. júl. 23. 22:41
 44/90 anonim ***** válasza:
100%

Jobban is teszi:-)

Valószínűleg úgysem sok közös témátok lenne:-)

2015. júl. 23. 22:56
 45/90 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan jobb candy crushozni, mint a gyerekekkel szorakozni? Meg azon parázni, hogy hogy nézünk ki, mikor megyünk haza? Meg rángatni ki a gyereket a homokozobol, mikor valaki vizet önt bele? Tiszta béna a száraz homok, nem lehet semmit csinálni vele, se várat épiteni nem lehet, se sütögetni.

Mikor kicsit voltunk, volt otthon a kertben homokozonk. Amig a szüleim zöldségeztek, addig nekem és a két tesomnak felengedték vizzel a homokozot és marha jo kis sár keletkezett. Annyira imádtuk, hogy egész nap elvoltunk ott, mig ök dolgoztak tölünk pár méterre.

2015. júl. 23. 23:07
 46/90 anonim ***** válasza:
100%
A 17. vagyok.Az Candy CrUsh,nem?De gratulálok hozzá!Fogalmam sincs milyen puccos,vagy sznob helyen(városban,falun)élsz,de nekünk a főváros XVI. kerületében(ami köztudottan,minden szempontból jó hely)semmi gondunk az ilyesmivel.Téged csak azért sajnállak,mert mások fontosabbak Neked,mint a saját gyereked.A Lányodat azért,mert megfosztod sok kalandtól,a közös játék örömétől(ami nem csak azt jelenti,hogy kockákból építesz a szobában,meg olvasol Neki,vagy elmentek megnézitek az Állatkertet)a"lazaságtól",a spontaneitástól.
2015. júl. 23. 23:09
 47/90 anonim ***** válasza:
100%

ez egyre durvább.

Hogy képzeli,hogy a gyerekével akar játszani ahelyett,hogy hálás örömmel rohanna hozzátok a semmiről beszélgetni,ha már TI befogadtátok volna.

Ne tetézd...

2015. júl. 24. 00:34
 48/90 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem lakunk közel a játszótérhez, de nem is megyünk ünneplőben játszani. A homok és a víz a legjobb játékok, te sosem próbáltad gyerekkorodban, komolyan? Érted, kérdező: JÁTSZÓTÉR.
2015. júl. 24. 00:35
 49/90 anonim ***** válasza:
100%
Nem Lotti anyukája éretlen a gyerekvállalásra, hanem te. Tudod, miért? Mert azt gondolod, hogy a tiszta ruha meg a Candy Crush vagy mi a fene meg az anyukákkal való pletykálás a padon fontosabb, mint együtt játszani a gyerekeddel! Igen, be vagy savanyodva, Lotti anyukája semmit nem veszít veled és valszleg pontosan tudja ezt. Viszont nem szalasztja el ezt a röpke első néhány évet valami Candy Crush miatt. Ő azért megy a játszóra, hogy a gyerekével játsszon, nem azért, hogy veletek köszörülje a nyelvét.
2015. júl. 24. 06:49
 50/90 A kérdező kommentje:
Szíve joga ha nem akar velünk jóban lenni. Csak hogy Lotti is lesz nagyobb és biztos játszana majd a gyerekekkel is. Mi például a nagyobb gyerekemmel sokat megyünk más családokhoz. Összejön 4-6 gyerek és nagyon jót játszanak. Jobban mint a szülőkkel. Persze Lottinak biztos kjó lesz otthon ülni anyuval vagy kettesben a homokvárban.
2015. júl. 24. 07:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!