Mit gondoltok az olyan anyukáról aki jobban túrja a homokot mint a gyerekek?
Arra gondolok hogy teli seggel beül a homokozó közepére és építi a homokvárakat meg minden. Akkor is amikor a gyereke eljatszik egyedül. Láthatóan a maga örömére?
Nálunk van egy ilyen. Csupa homok mindene úgy néz ki mint a disznó.
Ráadásul a lányom aki eddig egyedül is elvolt ma kitalálta hogy én is üljek be mint a Lotti anyukája. És nem mondhatom hogy a felnőtt nem viselkedik így mert Lotti anyukája is felnőtt.
Jól gondolom hogy ez a nő még maga is gyerek és nem érett még a gyerekvállalásra?
Pont most értünk haza játszóról, ahol hatalmas homokozó van!
Akkora várat hagytunk az utókornak, hogy csak ámuldoznak reggel.
5,14,25 L, 27 F)
De mi imádunk só-liszt gyurmázni is. Ha már nem találok munkát a szakmámban, legalább legyen haszna a marcipánozó tudásomnak.
Hát ti így nálunk ez meg nem szokás. Mert például mi nem a játszótér mellett lakunk, haza kell menni. Nem nézhetek ki úgy mint egy csöves. Elég ha a gyerek úgy néz ki. Főleg amikor néhány gyerek vizet önt a homokozóba. És hiába szólunk érte. Szedhetem ki én a gyerekemet a homokozóbal.
Én nem szeretek a homokban fetrengeni. Nekem az nem kikapcsolódás. Én az anyukákkal szeretek beszélgetni meg olvasni. Meg Candy crash t játszani mielőtt az jönne le hogy be vagyok savanyodva.
És nem azért zavar hogy úgy viselkedik az a nő mint egy óvodás mert a lányom ezt várná el. Hanem mi be akartuk fogadni a társaságunkba de ő inkább gödröt ás.
Jobban is teszi:-)
Valószínűleg úgysem sok közös témátok lenne:-)
Komolyan jobb candy crushozni, mint a gyerekekkel szorakozni? Meg azon parázni, hogy hogy nézünk ki, mikor megyünk haza? Meg rángatni ki a gyereket a homokozobol, mikor valaki vizet önt bele? Tiszta béna a száraz homok, nem lehet semmit csinálni vele, se várat épiteni nem lehet, se sütögetni.
Mikor kicsit voltunk, volt otthon a kertben homokozonk. Amig a szüleim zöldségeztek, addig nekem és a két tesomnak felengedték vizzel a homokozot és marha jo kis sár keletkezett. Annyira imádtuk, hogy egész nap elvoltunk ott, mig ök dolgoztak tölünk pár méterre.
ez egyre durvább.
Hogy képzeli,hogy a gyerekével akar játszani ahelyett,hogy hálás örömmel rohanna hozzátok a semmiről beszélgetni,ha már TI befogadtátok volna.
Ne tetézd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!