Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan anyukár...

Mit gondoltok az olyan anyukáról aki jobban túrja a homokot mint a gyerekek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy teli seggel beül a homokozó közepére és építi a homokvárakat meg minden. Akkor is amikor a gyereke eljatszik egyedül. Láthatóan a maga örömére?

Nálunk van egy ilyen. Csupa homok mindene úgy néz ki mint a disznó.

Ráadásul a lányom aki eddig egyedül is elvolt ma kitalálta hogy én is üljek be mint a Lotti anyukája. És nem mondhatom hogy a felnőtt nem viselkedik így mert Lotti anyukája is felnőtt.

Jól gondolom hogy ez a nő még maga is gyerek és nem érett még a gyerekvállalásra?

2015. júl. 23. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ki a felnőttebb? Aki egy csoportnyomásnak megfelelni akarásból "helyesen" akar viselkedni, vagy az, aki a nevetséges elvárásoknak nem megfelelve önmaga marad?
2015. júl. 24. 09:56
 72/90 anonim ***** válasza:
100%

Mit kapsz te ettől a közösségtől, amit ez a másik anyuka nem kap meg az élettől, kedves kérdező? miért gondolod, hogy sokat veszít, ha nem igazodik hozzátok?

Egyébként újra kérdezem, miért zárja ki a játék és a beszélgetés egymást? Annyira távol ültök a homokozótól és a gyerekeitektől, hogy el sem ér a hangotok a másik anyukához?

Jól sejtem, hogy a ti társaságotokat nagyon nagy részben az tartja össze, hogy ki tudjátok beszélni ezt az anyukát? Emiatt feltételezem, hogyha egyik napról a másikra változtatna a viselkedésén és keresné a kegyeiteket, akkor sem fogadnátok már be....

De a fő kérdésem: mit veszít pontosan? Lehet, hogy nem jár össze más családokkal, de ha Lottit és őt is teljesen kielégíti egymás társasága napközben, délután pedig apuka is otthon van, akkor ez nekik jó így, neked miért zavaró?

Ha Lotti bölcsis vagy ovis lesz, akkor lehet eleget más gyerekek társaságában, még a waldorf pedagógia szerint is a gyereknek 4 éves koráig az anyja mellett a helye, ezért nincsenek waldorf bölcsődék, pedig az a személet igazán gyermek-központú.

Én megértem, hogy jót akartál, amikor először hívtad magatok közé, de annyira már nem vagy jószándékú irányában, hogy elfogadd, hogy neki más elképzelései vannak. Mintha megsértődtél volna azon, hogy te nagylelkűen felajánlottad neki a társaságotokat, ő meg elvan nélkületek is....

2015. júl. 24. 10:09
 73/90 anonim ***** válasza:
100%
szerintem neked az a bajod,hogy ő nem akar minden áron teperni,hogy ti "befogadjátok",hanem nélkületek is remekül érzi magát,ez pedig a te jelentőségedet "kisebbíti",hiszen ő az új,akkor ne legyen már olyan magabiztos.
2015. júl. 24. 10:18
 74/90 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Ildikót qr vára nem érdekli ez a falusi asszonyklub. Tudod mit gondol? Bameg inkább egész nap túrom a homokot, de ezekhez a buggyantakhoz oda nem ülök. Pár alkalom után meg még arra is rá jött, hogy igazából tök jó homokozni. És eszébe sem jut, hogy ti mit pletyiztek róla. Légyszíves mond meg hol laksz! Ildikóval pedig alapítani fogunk egy "akik jól érzik magukat a játszòn 30on túl is" fb csoportot.
2015. júl. 24. 12:00
 75/90 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lett Lottianyuból Ildikó?
2015. júl. 24. 13:01
 76/90 anonim ***** válasza:
100%

"Meg Candy crash t játszani mielőtt az jönne le hogy be vagyok savanyodva"

Ha ezt pozitívnak írtad, akkor sajnálom, nem jött össze! Tehát ahelyett, hogy a gyerekkel játszanál, vagy valamilyen szinten részt vennél a szórakozásában, a magad unaloműzését csinálod: nyomkodod az okostelód és fecsegsz a többi hozzád hasonlóval.

És ezek után Lotti anyukája a gáz. :)

2015. júl. 24. 13:04
 77/90 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lett Ildikó, hogy nevesítette az egyik sztoriban, miszerint az egyik "klubtárs" Ildikóékat nem akarta meghívni egy szülinapi zsúrra, mert elég, ha ott a gyerekek játszanak:-)
2015. júl. 24. 13:21
 78/90 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az lemaradt, hogy a Kérdező meg így égett Ildikó miatt, hiszen ő ajánlotta be a brancsba.
2015. júl. 24. 13:23
 79/90 anonim ***** válasza:
100%

Á megvan, bocsi, tök kimaradt nekem az a hsz. Pedig nagyon gáz!!

"És akkor az anyukák mosolyogva összenéztek és nagyon szégyelltem magam." - azért, mert mosolyogtak, vagy mert összenéztek?

"Mivel férjem mondta hogy csak szomszéd, legyünk jóba vele." - férjed mondja meg, kivel legyél jóba???

"És kinevettek hogy minek jönne? Elég ha a gyerekek játszanak." - mármint Lotti menjen el a buliba az anyukája nélkül?

Meg kéne filmesíteni az egész sztorit :)

2015. júl. 24. 13:46
 80/90 anonim ***** válasza:
100%
Akarna a franc ilyen anyukák társaságában lenni, már ne is haragudj. Mindig is rosszul voltam az ilyen mamakluboktól, ahol csak azért kell jóban lenni, mert mindenkinek gyereke van. Ettől még lehet, hogy semmi közös nincs bennünk, akkor meg minek? Nem tudom, nálatok miről folyik a társalgás, de kétlem, hogy olyan hű de magas szinten zajlana a diskurzus. Akkor már sokkal inkább a gyerekemmel homokoznék én is. Mondjuk egyébként is, mert homokozni király :) És pont letojnám, hogy az anyaegylet mit szól hozzá.
2015. júl. 24. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!