Mit gondoltok az olyan anyukáról aki jobban túrja a homokot mint a gyerekek?
Arra gondolok hogy teli seggel beül a homokozó közepére és építi a homokvárakat meg minden. Akkor is amikor a gyereke eljatszik egyedül. Láthatóan a maga örömére?
Nálunk van egy ilyen. Csupa homok mindene úgy néz ki mint a disznó.
Ráadásul a lányom aki eddig egyedül is elvolt ma kitalálta hogy én is üljek be mint a Lotti anyukája. És nem mondhatom hogy a felnőtt nem viselkedik így mert Lotti anyukája is felnőtt.
Jól gondolom hogy ez a nő még maga is gyerek és nem érett még a gyerekvállalásra?
Mit kapsz te ettől a közösségtől, amit ez a másik anyuka nem kap meg az élettől, kedves kérdező? miért gondolod, hogy sokat veszít, ha nem igazodik hozzátok?
Egyébként újra kérdezem, miért zárja ki a játék és a beszélgetés egymást? Annyira távol ültök a homokozótól és a gyerekeitektől, hogy el sem ér a hangotok a másik anyukához?
Jól sejtem, hogy a ti társaságotokat nagyon nagy részben az tartja össze, hogy ki tudjátok beszélni ezt az anyukát? Emiatt feltételezem, hogyha egyik napról a másikra változtatna a viselkedésén és keresné a kegyeiteket, akkor sem fogadnátok már be....
De a fő kérdésem: mit veszít pontosan? Lehet, hogy nem jár össze más családokkal, de ha Lottit és őt is teljesen kielégíti egymás társasága napközben, délután pedig apuka is otthon van, akkor ez nekik jó így, neked miért zavaró?
Ha Lotti bölcsis vagy ovis lesz, akkor lehet eleget más gyerekek társaságában, még a waldorf pedagógia szerint is a gyereknek 4 éves koráig az anyja mellett a helye, ezért nincsenek waldorf bölcsődék, pedig az a személet igazán gyermek-központú.
Én megértem, hogy jót akartál, amikor először hívtad magatok közé, de annyira már nem vagy jószándékú irányában, hogy elfogadd, hogy neki más elképzelései vannak. Mintha megsértődtél volna azon, hogy te nagylelkűen felajánlottad neki a társaságotokat, ő meg elvan nélkületek is....
"Meg Candy crash t játszani mielőtt az jönne le hogy be vagyok savanyodva"
Ha ezt pozitívnak írtad, akkor sajnálom, nem jött össze! Tehát ahelyett, hogy a gyerekkel játszanál, vagy valamilyen szinten részt vennél a szórakozásában, a magad unaloműzését csinálod: nyomkodod az okostelód és fecsegsz a többi hozzád hasonlóval.
És ezek után Lotti anyukája a gáz. :)
Á megvan, bocsi, tök kimaradt nekem az a hsz. Pedig nagyon gáz!!
"És akkor az anyukák mosolyogva összenéztek és nagyon szégyelltem magam." - azért, mert mosolyogtak, vagy mert összenéztek?
"Mivel férjem mondta hogy csak szomszéd, legyünk jóba vele." - férjed mondja meg, kivel legyél jóba???
"És kinevettek hogy minek jönne? Elég ha a gyerekek játszanak." - mármint Lotti menjen el a buliba az anyukája nélkül?
Meg kéne filmesíteni az egész sztorit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!