Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha majd lesz férjem/vőlegényem...

Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
9%
szerinted fognak neked örökbe adni gyereket, amikor kérvényezed, és indokként a fentiek fognak elhangazni?------ hahaha, nehogy azt hidd!!!
2010. febr. 7. 10:01
 72/83 anonim ***** válasza:
50%

Ne akkor beszéld meg ezt a témát a pasival,amikor már készen álltok a menyegzőre,hanem sokkal hamarabb.Lehet,hogy neki is hasonló lesz a véleménye,de lehet,hogy ő szeretne saját gyerekeket,te pedig nem.Akkor viszont ütközni fognak az elképzeléseitek.

Jobb ezt hamarabb tisztázni,mint esküvő után...

2010. febr. 7. 10:48
 73/83 anonim ***** válasza:
59%

"úgyis megölöm magam pár éven belül."

Jók a távlati terveid... Bocs, de ez az önzőséged meg a ygerekességednek a csúcsa. Érzelmi 12 éves....:(

2010. febr. 7. 11:39
 74/83 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem aki azon gondolkodik, hogy pár éven belül megöli magát, az ne tervezzen gyereket, se örökbefogadni, se szülni. Egy orvost tényleg meglátogathatnál.

Amúgy nem értem a logikádat. Ha majd neked fáj a fogad, akkor kalapáccsal szájonvágod a férjedet, hogy ha már neked sz*r, legyen neki is sz*r? Vagy ezt hogy gondoltad? És esetleg fordított esetben, ha a férjednek fáj valami, akkor te szolidaritásból megfejeled kicsit a lépcsőt?

2010. febr. 7. 12:11
 75/83 anonim ***** válasza:
78%
Ez az utolsó nagyon jó volt, én is valami hasonlón törtem a fejemet. A mensi görcs is jó sz@r, de ez van nőnek születtél testileg. A férfiaknak tényleg csupa öröm a baba csinálás, de nem is érzik át úgy az egészet, mert nem az Ő testükben növöget. Az én férjem azt mondta, hogy a 3. babát ( most próbálkozunk) szívesen átvállalná, az első pillanattól. Néha tényleg nem lenne rossz átadni a nagy pocit, amikor már a fekvés, ülés, állás is kényelmetlen:-)Különben eg amíg te otthon vagy a babával, addig apuci dolgozik látástól-vakulásig, hogy el tudjon tartani, mert valljuk be őszintén a gyed az nem elég a megélhetésre. Neki sem lehet könnyű, csak másfajta nehézségekkel kell szembenéznie.
2010. febr. 7. 21:15
 76/83 anonim ***** válasza:
43%

a tényleg szereted a párod,akkor TŐLE akarsz gyereket,az ő utódját,az ő vérét.

Nődokihoz meg nem csak kkor kell menni ha bajod van,mert sok olyan betegség van ami már eléggé előrehaladott állapotban van mikor te ugy érzed h fel kell keresned a dokidat,és akkor lehet már késő!!!

Amugy ha félted az alakodat,ez buta kifogás:Nézd meg pl. Szandit!3 gyerek után is baromi jol néz ki,nem csunyult el a teste!!!

Ezek a kifogások tipikus plázacicás érvek szerintem.Én is hasonloan gondolkodtam korábban,de ma már van egy 15 hós fiam.

Ja! és hidd el császár után nem fogsz ugy szaladgálni mint az aki természetes úton szült.

(és sajna nekem ezzel a vágással a hasiznaimat is olyan mértékben kárositották hogy sose lesz lapos hasam többé,de azt mondom akkor is megérte!!!

2010. febr. 7. 21:54
 77/83 anonim ***** válasza:
40%
Ja!és a szülést nem éreztem rossznak,lehet neked is teletömték a fejed a rémtörténetekkel,és ezért gondolod h rossz!!visszagondolva(két nap után is igy gondoltam) roszabbra számitottam és bármikor végigcsinálnám,de ha gondolod irj privit és mesélek részltesebben(na nem a szülésröl hanem az ezzel kapcsolatos gondolataimrol)
2010. febr. 7. 21:57
 78/83 anonim ***** válasza:
49%

azért amikor magadat látod egy kis emberben, látod a hasonlóságot mind külsőleg, mind belsőleg, annál jobb dolog nincs.

Eldicsekedhetsz, hogy neki TE! adtál életet.

(persze ha zakkant vagy, akkor a jó Isten kymélje meg a gyereket, hogy te legyél az anyja).

Ezzel nem bántani akarlak, de ilyen felfogással nem érdemled meg a picit.

2010. febr. 8. 15:15
 79/83 anonim ***** válasza:

reméljük:)

hacsak nem az a férfi is ilyen érzelmi sivár, mint te.

2010. febr. 9. 09:28
 80/83 anonim ***** válasza:
És most mit vársz, hogy a férjed essen essen teherbe és ő szüljön, hogy neked ne fájjon? Atya isten...te melyik bolygón élsz?
2010. febr. 9. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!