Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?
Ne akkor beszéld meg ezt a témát a pasival,amikor már készen álltok a menyegzőre,hanem sokkal hamarabb.Lehet,hogy neki is hasonló lesz a véleménye,de lehet,hogy ő szeretne saját gyerekeket,te pedig nem.Akkor viszont ütközni fognak az elképzeléseitek.
Jobb ezt hamarabb tisztázni,mint esküvő után...
"úgyis megölöm magam pár éven belül."
Jók a távlati terveid... Bocs, de ez az önzőséged meg a ygerekességednek a csúcsa. Érzelmi 12 éves....:(
Szerintem aki azon gondolkodik, hogy pár éven belül megöli magát, az ne tervezzen gyereket, se örökbefogadni, se szülni. Egy orvost tényleg meglátogathatnál.
Amúgy nem értem a logikádat. Ha majd neked fáj a fogad, akkor kalapáccsal szájonvágod a férjedet, hogy ha már neked sz*r, legyen neki is sz*r? Vagy ezt hogy gondoltad? És esetleg fordított esetben, ha a férjednek fáj valami, akkor te szolidaritásból megfejeled kicsit a lépcsőt?
a tényleg szereted a párod,akkor TŐLE akarsz gyereket,az ő utódját,az ő vérét.
Nődokihoz meg nem csak kkor kell menni ha bajod van,mert sok olyan betegség van ami már eléggé előrehaladott állapotban van mikor te ugy érzed h fel kell keresned a dokidat,és akkor lehet már késő!!!
Amugy ha félted az alakodat,ez buta kifogás:Nézd meg pl. Szandit!3 gyerek után is baromi jol néz ki,nem csunyult el a teste!!!
Ezek a kifogások tipikus plázacicás érvek szerintem.Én is hasonloan gondolkodtam korábban,de ma már van egy 15 hós fiam.
Ja! és hidd el császár után nem fogsz ugy szaladgálni mint az aki természetes úton szült.
(és sajna nekem ezzel a vágással a hasiznaimat is olyan mértékben kárositották hogy sose lesz lapos hasam többé,de azt mondom akkor is megérte!!!
azért amikor magadat látod egy kis emberben, látod a hasonlóságot mind külsőleg, mind belsőleg, annál jobb dolog nincs.
Eldicsekedhetsz, hogy neki TE! adtál életet.
(persze ha zakkant vagy, akkor a jó Isten kymélje meg a gyereket, hogy te legyél az anyja).
Ezzel nem bántani akarlak, de ilyen felfogással nem érdemled meg a picit.
reméljük:)
hacsak nem az a férfi is ilyen érzelmi sivár, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!