Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha majd lesz férjem/vőlegényem...

Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ne is akarj kisbabát, ha tortúrának tartod. Nem való akkor hozzád!
2010. febr. 7. 00:08
 22/83 A kérdező kommentje:
A férfiakét is sérti az urológus...
2010. febr. 7. 00:08
 23/83 anonim ***** válasza:
90%

"nekik "saját" gyerekük lehessen."

Nem nekik lesz aját gyerekük, hanem nektek, EGYÜTT. Ha majd felnősz (érzelmileg, agyilag) akkor dönts ilyen kérdésben. Nem baj, ha akkor is így gondolod, a te életed, csak időben közöld ezt a pároddal, mert azért ez elég alapkérdés egy kapcsolatban. Ha egyetértetek, akkor rendben, de ha emiatt elhagy, akkor nem lehet jogod megsértődni, mert a te döntésed volt. VAgy akkor is melletted kellene maradnia?

2010. febr. 7. 00:09
 24/83 A kérdező kommentje:
A mosogatás nem jár fájdalommal...
2010. febr. 7. 00:10
 25/83 anonim ***** válasza:
51%
Egyszerűen hiányznak belőled az anyai ösztönök. Egy olyan pasi kell neked, akiből az apai ösztönök hiányznak. Vagyis a normális arcok messze elkerülnek majd.
2010. febr. 7. 00:10
 26/83 A kérdező kommentje:
Nekem nem ér meg ennyit, hogy "saját" legyen. Nekem GYEREK kell, nem "saját" gyerek. Akár roma is lehet, beteg is, nekem mindegy...
2010. febr. 7. 00:11
 27/83 anonim ***** válasza:
34%
Egy tizenévesnek ez tök mindegy. Majd később rájössz.
 28/83 anonim ***** válasza:
57%
De egy férfi is elmegy urológushoz, ha kell. Csak azt csinálsz mindig, amíg jólesik, ami kényelmes? A mosogatás? ehogynem, fizikai fájdalom, annyira utálom:)))))
 29/83 A kérdező kommentje:
Én is elmentem nőgyógyászhoz, amikor kellett.
2010. febr. 7. 00:12
 30/83 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Csak tényleg érdekel.

Engem sem érdekelne, hogy beteg a kisgyerek akit örökbe fogadok. Mert örökbe fogadnék, ha nem lenne más lehetőségem és akár a saját gyerekem mellé is majd, szóval nem az örökbefogadás részével van bajom.

2010. febr. 7. 00:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!