Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha majd lesz férjem/vőlegényem...

Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
100%

"jól és normálisan viselkedik emberek társaságában"

Ezt 30 évesen én is így gondolom:) Aranyos meg ehlyes egy kisgyerek, de nem kell cukinak lennie és pláne tudjon viselkedni, nem mindenre mentség, hogy gyerek.

2010. febr. 7. 00:28
 42/83 A kérdező kommentje:
Köszi :) Elolvastam a kérdésed, hát igen, a témája tényleg elég hasonló. Csak én meg a gyerekeket IMÁDOM, szóval nekem kéne min. 3 belőlük :S Meg -na ezér kinyírnak:D- nem is az a bajom, hogy nekem fáj meg rossz, hanem hogy NEKI NEM. És akkor miért várja el tőlem, hogy nekem rossz legyen, ha egyszer szeret? Nekem ez nem fér a fejembe.
 43/83 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyit, hogy ettől nem érzem magam gonosznak, vagy embertelennek, tudok gondoskodó lenni, de nekem nem az "unokaöcsi/hugi"-val való játék, meg babusgatás a hobbim, de a kutyámról imádok gondoskodni, és most nem csak a játék és a simogatás, hanem minden más. Nem akarom ezt ide keverni, csak azért említettem, hogy világos legyen, hogy nem a valakiről/miről való gondoskodás zavar.
 44/83 anonim ***** válasza:
38%
Megint én, a 23, de komolyan kérdező, ha neked fáj a fogad, akkor a férjed rohadjon meg hogy neki meg miért nem? Én nem akarlak megbántani,de egy életrevaló emancipációs-sértettséget kaptál, kúráld ki.
2010. febr. 7. 00:30
 45/83 anonim ***** válasza:
37%
Azt inkább megérteném, hogy csak egyszerűen a terhesség és a fájdalom nem kéne, de az h az zavar csak, hogy a másiknak nem rossz?!?
2010. febr. 7. 00:31
 46/83 A kérdező kommentje:
Az hogy nekem rossz, neki nem, de tőlem elvárja, hogy én szenvedjek egy olyan dolog("saját") miatt, ami nekem nem fontos (nekem a gyerek a fontos). És ebbe a helyzetbe azért kerültem, mert nő vagyok, nem azért, mert bármi rosszatt tettem volna.
2010. febr. 7. 00:33
 47/83 anonim ***** válasza:
85%

"nekem fáj meg rossz, hanem hogy NEKI NEM."

Ha ez megnyugtat, akkor a gyereknek is fáj. Nem lehet könnyű kibújni és valószínűleg félelmetes érzés is.

Egyik barátnőmnek benn volt a férje a szülésnél és annyira szorította a kezét, hogy eltört a férje ujja. Na, akkor mindenkinek minden fájt.... :)

2010. febr. 7. 00:33
 48/83 anonim ***** válasza:
56%

> Meg -na ezér kinyírnak:D- nem is az a bajom, hogy nekem fáj meg rossz, hanem hogy NEKI NEM.

Igazad van, ezért tényleg utálni fognak. Te hülye vagy, bazeg. Egy szemét önző p*csa, semmi más.

2010. febr. 7. 00:34
 49/83 anonim ***** válasza:
76%
Figy utolsó erre semmi szükség, végre egy kérdés ami felkelti az emberek érdeklődését és mégsincs mocskolódás, te sem vagy tökéletes mindig erre gondolj.
2010. febr. 7. 00:37
 50/83 anonim ***** válasza:
55%
Teszem hozzá butaság amit a kérdező ír, de akkor se kell le*csázni
2010. febr. 7. 00:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!