Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 23:48
31/83 A kérdező kommentje:
20
2010. febr. 7. 00:13
32/83 anonim válasza:
Tényleg kb. 12-nek gondoltalak, érzelmileg kb. ennyi is vagy.
33/83 anonim válasza:
Voltál már szerelmes úgy igazán?
34/83 A kérdező kommentje:
Voltam.
2010. febr. 7. 00:16
35/83 anonim válasza:
És vele nem került elő ilyen kérdés? Vagy 20 évesen ez még nem volt téma?
36/83 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult, hagyjuk ki ebből.
2010. febr. 7. 00:19
37/83 anonim válasza:
Oké,, csak ha már most előkerült esetleg, amikor még nem akarsz férjhezmenni, akkor mi lesz később? Mindegy... Szóval szerintem igen, normális férfi lelép. Nem azért mert nem akarsz saját gyereked, hanem az éretlenséged meg az önzőséged miatt.
Ha terhes lennél, elvetetnéd?
38/83 A kérdező kommentje:
Nem.
2010. febr. 7. 00:21
39/83 anonim válasza:
szia!
csak most vettem észre a kérdésed, én pont föléd írtam ki az enyémet. hasonló, de nem teljesen ez. és egyidősek is vagyunk. látom nem vagyok a gondolataimmal egyedül. valószínű benned sincsenek anyai ösztönök (legalábbis saját gyerek iránt), én át tudom érezni mert nekem sem jutott belőle igazán. bár már mondták, hogy később lehet előjönnek. én is csak ennyit tudok mondani, de ettől függetlenül ezt most még én is elképzelhetetlennek tartom...
40/83 anonim válasza:
A kérdezővel nem vagyok egy hullámhosszon, ez nem szabadna, hogy önérzet kérdése legyen, de a másik 20/L kérdését is olvastam, vele inkább, pedig én már 23 vagyok, és én kifejezetten nem szeretem a gyerekeket, egyáltalán nem olvadok el egy "cukiság"-tól, leginkább az tud felvillanyozni egy kisgyerekkel kapcsolatban, ha jól és normálisan viselkedik emberek társaságában. Nem tudom, lehet majd még öregednem kell hozzá, de el nem tudnám képzelni az egész terhességet és "gyerekelést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!