Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 23:48
11/83 anonim válasza:
Egy nőnek szülés nélkül is kell időnként nődokihoz járnia. Akkor azt sem fogsz, az is sérti a hiúságodat?
12/83 anonim válasza:
Én ezt gondoltam és gondolom, sőt szinte látványosan utálom a gyerekeket is és már van férjem. De őszintén, én nem bánnám, ha tesztelnék egy pozitívat, tőle akarok, rendesen vágyok rá! Max addig vinnyogok, míg meg nem császároznak. De ha már nőne a pocim, szerintem ezt a hülyeséget is elfelejteném és szülnék mint a kisangyal.
13/83 A kérdező kommentje:
Ezt miért nem lehet elfogadni?
2010. febr. 7. 00:03
14/83 anonim válasza:
Én elhagynálak. Nekem elsősorban saját gyerek kell.
Ha VÉGKÉPP nem megy, ha minden követ megmozgattunk (meddőség), akkor jöhet az örökbefogadás.
15/83 A kérdező kommentje:
Igen, a nődoki is sérti az önérzetem. Oda csak akkor megyek, ha betegségem van.
2010. febr. 7. 00:04
16/83 anonim válasza:
Azért remélem nem házasság előtt kerül szóba közvetlenül, mert ha a pasi elfogadja, akkor semmi gond, de ha nem? Akkor te meg miért nem tudod elfogadni, hogy ő mondjuk gyereket szeretne, esetleg többet is? És akkor azt miért nem lehet elfogadni?
Amúgy ha ezt tényleg így gondolod, akkor lehet hogy jobb, ha tényleg nem lesz gyereked, nem kötelező, csak legyél tisztességes és ezt időben közöld az adott pasival. Jó, ne az elején rohand le, de ne is a lánykérésig várj a dologgal.
17/83 anonim válasza:
NEm kívánom, de lehet, hogy holnap kiderül, hogy valamilyen betegséggel kórházba kell menned, hogy meggyógyítsanak. Ott is azt mondod inkább, hogy meghalsz, de téged ne lássanak meztelenül, ne vagdossanak össze vagy bármi? A szülés nem mészárszék, ha hiszed, ha nem. Fiatal vagy még, a hormonok majd megoldják ezt a kérdést is:-D
18/83 anonim válasza:
Nem azért hagyna el, mert nem akarsz egy gyereket kihordani és kinyomni, hanem azért, mert nagyon gyerekes vagy. Veszélyesen gyerekes. Akinek a nőgyógyász sérti az önérzetét. Az is sértő, ha mell meg méhnyakrákod lesz és nem veszed észre időben a nagy önérzeteskedés közben?
19/83 A kérdező kommentje:
Én is önző vagyok, de a féfiak mégjobban! Ők várják el tőlem, hogy én mindenféle tortúrákon átessek, csak azért, hogy nekik "saját" gyerekük lehessen. Mikor az örökbefogadott gyerek is ugyanolyan gyerek, mint a többi. Ők csak ezen a TÉNYEN vannak felakadva, hogy nem "saját", és nem fizikai fájdalmon, 9 hónapon át tartó macerán, stb...
2010. febr. 7. 00:07
20/83 anonim válasza:
És a nődokinál a kontrollvizsgálatok, ellenőrzések? Én sem szeretem (sőt, utálom) de kibírok félévente 10 percet, minthogy csak akkor menjek amikor beteg vagyok és már lehet hogy késő. Voltál már egyáltalán? Amíg nem találtam meg a mostani dokimat, én is nagyon gyűlöltem a dolgot, de a mostani dokimnál elviselhető az egész. persze nem szeretem, de pl. mosogatni is zutálok, mégis muszáj. Tényleg, holnaptól közlöm, hogy sérti a hiúságomat, hogy nőként mosogatni kell és fellázadok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!