Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?
Igen, lehet, hogy durva volt, elnézést érte másoktól, de akkor is tartom magam a véleményemhez, lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni velem :)
Kiváncsi lennék, hogy egy rendes pszicholúgus szakembernek mi a véleménye erről.
(Tudnám.)
Egyébként meg mindegy az egész, úgyis megölöm magam pár éven belül. Már rég meg kellett volna tennem.
Én azt hiszem őrült vagyok. De nem a kérdés miatt, annak fele se volt igaz... Elnézést kérek mindenkitől :( Amúgy ha nem ölöm meg magam, és nem leszek ilyen hülye, olyan 6-7 év múlva, akkor természetesen tényleg fogok szülni, egyébként semmi bajom nincs a szüléssel, meg a nődokival se, tök jó lehet látni az UH-n a babát, meg minden... Na mindegy... Elnézést mégegyszer :S
Tudom, hogy orvosra szoroluk, nem kell bunkóbbnál bunkóbb hangnemben ezt a tudtomra adni! Én TÉNYLEG sajnálom, hogy felteszek ilyen kérdéseket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!