Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha majd lesz férjem/vőlegényem...

Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:
Az összes többi ember "lep*csázott", csak nem használtak csúnya szavakat :)
2010. febr. 7. 00:39
 52/83 anonim ***** válasza:
38%

Igen, lehet, hogy durva volt, elnézést érte másoktól, de akkor is tartom magam a véleményemhez, lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni velem :)

Kiváncsi lennék, hogy egy rendes pszicholúgus szakembernek mi a véleménye erről.

2010. febr. 7. 00:41
 53/83 A kérdező kommentje:
Hogy egy szemét önző p*csa vagyok... Csak nem mondaná a szemembe
2010. febr. 7. 00:42
 54/83 anonim ***** válasza:
38%
De, a szemedbe mondaná, csak nem ezekkkel a szavakkal, mégis egyértelműen.
2010. febr. 7. 00:46
 55/83 A kérdező kommentje:
Egyébként önző vagyok, de szemét és p*csa nem vagyok.
2010. febr. 7. 00:47
 56/83 anonim ***** válasza:
74%
Nem, ennyiből az szerintem sem. De az önzőséget azért nem tagadhatod le...
2010. febr. 7. 00:49
 57/83 A kérdező kommentje:
Nem tagadom egyáltalán.
2010. febr. 7. 00:50
 58/83 anonim válasza:
67%
Szerinted ha ilyen önző vagy kinek kellesz te????? És ha majd öreg leszel nem lesz senkid se, max egy macskád, és majd sajnálod hogy ilyen hülye voltál régen.
2010. febr. 7. 00:54
 59/83 anonim ***** válasza:
52%
Tényleg nagyon helyesen teszed,hogy nem fogsz szülni.Ilyen hozzáállással nem tudom elképzelni,hogy szeretni tudnád :(
2010. febr. 7. 00:57
 60/83 A kérdező kommentje:

(Tudnám.)

Egyébként meg mindegy az egész, úgyis megölöm magam pár éven belül. Már rég meg kellett volna tennem.

Én azt hiszem őrült vagyok. De nem a kérdés miatt, annak fele se volt igaz... Elnézést kérek mindenkitől :( Amúgy ha nem ölöm meg magam, és nem leszek ilyen hülye, olyan 6-7 év múlva, akkor természetesen tényleg fogok szülni, egyébként semmi bajom nincs a szüléssel, meg a nődokival se, tök jó lehet látni az UH-n a babát, meg minden... Na mindegy... Elnézést mégegyszer :S

Tudom, hogy orvosra szoroluk, nem kell bunkóbbnál bunkóbb hangnemben ezt a tudtomra adni! Én TÉNYLEG sajnálom, hogy felteszek ilyen kérdéseket :(

2010. febr. 7. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!