Mit gondoltok az örökbefogadásról? Van itt olyan ember, akit örökbefogadtak, vagy aki örökbefogadta a gyerekét?
Ez mind szép és jó, de nagyon is elképzelhető, hogy a párod majd másképp vélekedik. Hiszen ha egyszer lehetséges, hogy a ti véretek-részetek legyen a gyerek, akkor azt ki kell használni.
A mai orvostudomány sok mindenre képes, így nem lógna mindenfele a húgyhólyagod, a fogyatékosságot (pl. leggyakoribb a Down-kór) pedig ki lehet szűrni.
Az örökbefogadásra többéves várólista van, nem biztos, hogy a férjed ennyire toleráns lesz.
Őszintén szólva, én nem lennék.
én 21 éves vagyok most, de kb 16 éves korom óta morfondirozok azon, hogy lesz egy örökbefogadott gyerekem.... egy kisbabát szeretnék, és nagyon hajlok afelé, hogy roma származású lesz...
a párommal sokat beszélgettünk erről , nem zárkozik el tőle..
az hogy roma legyen, az nekem fontos, mert irtózom tőlük, pedig tudom, h attól mert egy tahó, nem mindegyik az.
Szeretném a hozzáállásomat megváltoztatni ilyen téren :)
Szia!
20 évesen én is arra gondoltam, hogy majd örökbe dogadunk a leendő férjemmel.Ez egy megmagyarázhatatlan érzés volt.Talán azért mert nagyon a szívemen viseltem az árvák sorsát, minek szülni, ha ott a sok szülő nélküli gyerek.
DE!
25 évesen jött az anyai ÖSZTÖN!!:-)))))))
És annyira jóóóó, hogy szültem!Nincs annál nagyobb boldogság!!!!!!
Viszont most már a másodikat nem szülném meg.Most már tényleg gondolkozunk, örökbefogadásom, a párom is benne lenne!
Egy tanács:az örökletes betegségektől ne félj, hanem menj el szakemberhez ezzel kapcsolatban.(Genetikus).
Az én kisfiam is lehetett volna beteg(pajzsnirigy beteg vagyok és ő akár fogyatékos is lehetett volna)DE megfelelő orvosi felügyelet mellett nem lett semmi baj.És én úgy gondolom, hogy főként Isten is vigyázott rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!