Mit gondoltok az örökbefogadásról? Van itt olyan ember, akit örökbefogadtak, vagy aki örökbefogadta a gyerekét?
szerintem azért vélekedsz így mert nagyon fiatal vagy. 20 évesen én sem akartam semmi pénzért gyereket aztán most 10 évvel később már teljesen más a véleményem.
persze te tudod hogy mennyit ér meg neked egy saját gyerek. véleményem szerint aki saját önzőségéből(mert itt arról van szó) nem akar szülni annak semmilyen gyerek nem való, mert mindig csak önmaga lesz előtérben. de szerintem ez az önzőséged úgyis megváltozik mert majd lesz egy olyan pasi akinek mindenképp szülni akarsz.
Kedvesem, nem olvastam végig, de hallottál már az intimtornáról? Mert nagyon tudom javasolni, ha családilag ilyen gyengék a tartószalagok.
ezek nem csak a szüléstől gyengülhetnek, hanem az üléstől, és még sok mindentől.
Viszont ha edzed őket, akkor semmi okod félni a terhességtől!
Azon kívül: járj hastáncra! A hastánc nagyon jól megerősíti a has belső izmait! Könnyű terhesség, könnyű szülés, gyors regenerálódás. Eredetileg a hastánc szülés előkészítő gyakorlat volt.
Az örökbefogadásnak sokkal több veszélye és nehézsége van, mint a szülésnek. Szülj bátran, de készülj föl rá. Már most elkezdheted!
előző vok, nem tom világos-e?
Ha ez az örökséged, akkor mindenképpen!! edzened kell, függetlenül attól, hogy vállalsz-e gyereket.
Az örökbefogadott cipelésétől ugyan úgy meggyengülhetsz, meg a mozgászsegény stb. stb.
Az örökbefogadott is hozhat öröklött betegséget.
Egyik gyerek sem hálás azért hogy felnevelik, legfeljebb nagykorában. De az örökbefogadottak között érthetően gyakoribb a különféle viselkedészavar (a korai sérülések miatt) - gyanítom, köztük még kevesebbnek jut ereje hálára gyerekkoráben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!