Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?
hááát...sztem necces.
miért nem akarsz szülni?
a saját gyerek azért csak saját
nem olyan rossz ám a szülés, mert ha az lenne, akkor mindenki csak 1-szer szülne.
Nálunk ez a kérdés 2 hónap után került elő, mármint a gyerekekről való beszélgetés. Én el is mondtam a barátomnak, hogy vagy egy gyerekem lehet ha természetes úton szülök, vagy csak császárral szülhetek (egy gyerekkori betegség miatt és nem azért mert kényes vagyok), mert úgy gondoltam, hogy jó ha ezekkel tisztában van. Egy percig nem volt gond. De azt mondta, hogyha azt mondtam volna, hogy max. egy gyereket szeretnék, mert féltem az alakomat vagy hasonló indok, akkor nemki az nagyon rosszul esett volna, mert ő több gyereket szeretne.
A kérdésed alapján szerintem nem lehetsz több 12-14-nél, szóval még változhat a véleményed.
Igen, a kommentedben levő indokok alapján egy normális gondolkodású férfi szerintem nem akarna feleségül venni. Ezek a saját kis önző kifogásaid, nem valódi indokok.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!