Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?
Figyelt kérdés
Sőt, lassan már egy 30 év körüli nő is korán szül. Nem vitaindító kérdést szeretnék, csak választ, hogy más is ezt tapasztalja-e. Nekünk még nincs babánk, 24 éves vagyok, de két éven belül szeretnénk, ami sokak szemében a kor miatt "hűdemarha" korán van. Szerintetek mi lesz ebből még 20-30 év múlva?2014. máj. 28. 21:45
41/42 anonim válasza:
Hát én 32 évesen szültem az elsőt és most 34 évesen vagyok terhes a másodikkal.
Nem volt nehéz szülés, teljesen rendben voltunk / vagyunk a gyerekekkel.
Én nem ítélem el azt sem, aki 20, azt sem aki 40 évesen szült.
Én azért most, mert most találtam magamnak olyan párt, akivel belevágtam.
Barátnőm is 33 évesen szült, a másik 31 és most terhes.
Ha megvan a háttér hozzá, akkor kell szülni. Anyagi és kapcsolatira is gondolok.
Nem kell milliomosnak lenni, hanem ne az 1 szobás panelban lakjon vki anyóssal , mindenki munka nélkül, meg ne egy link pasinak szüljön senki gyereket, csak mert jajj nem akar 30 felett.
42/42 anonim válasza:
23 éves vagyok, a fiam 2 éves múlt. Meglepi baba volt, de teszek mindenki véleményére. Mindenkinek a magánügye úgy gondolom, h ki mikor szül/vállal gyereket. És igenis, büszke vagyok arra, h ilyen fiatalon lettem anya!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!