Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is azt érzitek, hogy a mai...

Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?

Figyelt kérdés
Sőt, lassan már egy 30 év körüli nő is korán szül. Nem vitaindító kérdést szeretnék, csak választ, hogy más is ezt tapasztalja-e. Nekünk még nincs babánk, 24 éves vagyok, de két éven belül szeretnénk, ami sokak szemében a kor miatt "hűdemarha" korán van. Szerintetek mi lesz ebből még 20-30 év múlva?
2014. máj. 28. 21:45
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint ennél is jobban kikapnak azok, akik nem akarnak egyáltalán.

Nem kell magyarázkodnod egyébként senkinek.

2014. máj. 28. 21:47
 2/42 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem annak van korán aki "csupasz seggel" akar gyereket szülni,tök mindegy hány éves.Én is 24 vagyok,3 hónapos a babám,de senki nem mondta,hogy korán lenne és köze sincs hozzá senkinek.
2014. máj. 28. 21:53
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
30 alatt vagyok. Nekünk már megvan a baba. Nyugi, most meg azért kell magyarázkodnom hogy miért nincs még kistesó.... Állandóan idegenek is ezzel jönnek, ha meglátnak babával. Mindig megtalálnak valamivel, és mindenki jobban tudja mint te életkortól függetlenül. 30 felett meg tuti azzal jönnek, hogy már öreg vagy, siess, ketyeg a biológiai óra. Ilyesmikkel minden nőt sztem csesztetnek 40 éves korig.
2014. máj. 28. 22:14
 4/42 anonim ***** válasza:
52%

Én egyáltalán nem látom ezt. Nekem kapcsolatom sincs de azt hajtják mikkor lesz gyerekem pedig csak 25 vagyok.

"Szerintetek mi lesz ebből még 20-30 év múlva?"

Mármint ezt, hogy érted?

Most is szülnek 18-20 évesen meg régen is. Mint ahogy szültek régen is 30 felett. Anyu nálunk pl 32 évesen szült először és az már lassan 30 éve volt.

Vigyáz ha te elvárod, hogy ne ítéljenek el, akkor neked sem szabad azt aki máshogy gondolja, mert különben te sem várható el tőle.

2014. máj. 28. 22:20
 5/42 anonim ***** válasza:
17%
Nem hinném, hogy így van. Szerintem 30 fölött már nem jó szülni. Nekem azért lett csak egy gyerekem mert 30ig nem jött össze a tesó, én ennél idősebben már nem szülnék.
2014. máj. 28. 22:27
 6/42 anonim ***** válasza:
27%

Miert kellett az utolso valaszadot lepontozni?

De a kerdesre valaszolva abszolut nem erzem, sot mindig mondjak hogy de jo nekunk, irigyelnek hogy fiatal szulo vagyok :-) Szerintem ez emberfuggo ki hogy iteli meg.

2014. máj. 29. 02:25
 7/42 anonim ***** válasza:
12%
én sem szülnék 30 fölött. 25 vagyok, a tesót várjuk. mindenki hüledezik,h. "hááát,ha így sikerült..." hát nem így sikerült, így TERVEZTÜK!
2014. máj. 29. 02:48
 8/42 anonim ***** válasza:
16%
Mi nem magyarázkodunk,nekünk a kisfiunk meglepetés baba volt 20-21 éves voltunk mikor megszületett,bár tervezni 24-25 éves korunkra terveztük,de visszatekintve teljesen jó,hogy így alakul,jelenleg 24 éves vagyok és egy éven belül szeretnénk összehozni egy 2. babát,alapjáraton nem vagyok a híve annak,hogy 30 éven felül szüljek,sajnálom tanultam biológiát elég mélyre hatóan,tehát ha lehet 30-32 éven felül nem fogok már szülni.Ha egyedül vagyok,vagy a párommal kettesben akkor senki sem feltételezi,hogy nekünk már van egy fiunk,sőt ha szóba kerül csodálkozva néznek,azért is,mert 18nál egyikünk sem tűnik többnek,kérdezik is,hogyhogy már van, röviden elmondom,hogy meglepi baba volt,de mi teljesen elégedettek vagyunk a helyzettel,anyagi,munka és suli szempontjából is meg tudtuk oldani,én pl jövőhónapban államvizsgázom.Engem csak az zavar,hogy bárhova megyek az anyukák többsége kb legalább egy 10 évvel idősebb és abszolút nincs közös témánk.
2014. máj. 29. 06:47
 9/42 anonim ***** válasza:
83%
24 évesen szültem,már terhesség alatt is magyarázkodni kellett,hogy igen,terveztük,nem véletlenül estem teherbe.Ráadásul hiába vagyok most 27 egy 3 éves gyerekkel,letagadhatok vagy 7 évet,ha nem többet,emiatt még le is néznek,mert kb azt hiszik tinédzser vagyok...
2014. máj. 29. 07:33
 10/42 anonim ***** válasza:
34%

mert a 90%-a becsúszott, jaj nem vettem be 1 bogyót, nem húztunk gumit, kutyapózban nem lehetsz terhes - terhesség

szóval a legtöbb ahhoz is buta, hogy védekezzen, de nekik a legnagyobb a pofájuk, hogy ők szültek, a többi nő selejt

aztán lehet menni anyukához haza a gyerekszobába 3an :)

2014. máj. 29. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!