Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?
Tapasztalatom szerint ennél is jobban kikapnak azok, akik nem akarnak egyáltalán.
Nem kell magyarázkodnod egyébként senkinek.
Én egyáltalán nem látom ezt. Nekem kapcsolatom sincs de azt hajtják mikkor lesz gyerekem pedig csak 25 vagyok.
"Szerintetek mi lesz ebből még 20-30 év múlva?"
Mármint ezt, hogy érted?
Most is szülnek 18-20 évesen meg régen is. Mint ahogy szültek régen is 30 felett. Anyu nálunk pl 32 évesen szült először és az már lassan 30 éve volt.
Vigyáz ha te elvárod, hogy ne ítéljenek el, akkor neked sem szabad azt aki máshogy gondolja, mert különben te sem várható el tőle.
Miert kellett az utolso valaszadot lepontozni?
De a kerdesre valaszolva abszolut nem erzem, sot mindig mondjak hogy de jo nekunk, irigyelnek hogy fiatal szulo vagyok :-) Szerintem ez emberfuggo ki hogy iteli meg.
mert a 90%-a becsúszott, jaj nem vettem be 1 bogyót, nem húztunk gumit, kutyapózban nem lehetsz terhes - terhesség
szóval a legtöbb ahhoz is buta, hogy védekezzen, de nekik a legnagyobb a pofájuk, hogy ők szültek, a többi nő selejt
aztán lehet menni anyukához haza a gyerekszobába 3an :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!