Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?
Figyelt kérdés
Sőt, lassan már egy 30 év körüli nő is korán szül. Nem vitaindító kérdést szeretnék, csak választ, hogy más is ezt tapasztalja-e. Nekünk még nincs babánk, 24 éves vagyok, de két éven belül szeretnénk, ami sokak szemében a kor miatt "hűdemarha" korán van. Szerintetek mi lesz ebből még 20-30 év múlva?2014. máj. 28. 21:45
21/42 anonim válasza:
nem szörnyű,csak egészség szempontból nem a legideálisabb az első gyereket 30 év felett szülni,ez nem ítélkezés puszta tény
22/42 anonim válasza:
Dehogy tény. Annak is vannak előnyei mint mindennek, meg természetesen hátrányai is pont ugyan úgy mint a 20 éves szülésnek ez a tény.
23/42 anonim válasza:
21: belinkeled ezt a tanulmányt?
24/42 anonim válasza:
Kettő gyerekem született 30 éves korom alatt. Egy felette: 33 éves voltam. Nem érzem, hogy öreg voltam a szüléshez:)
Miért rosszabb szülni 33 évesen, mint 23 évesen?! Nem kellett magyarázkodnom egyik esetben sem, mert szerintem úgy kb. 40-42 éves korig simán belefér, a lényeg az anya egészségi állapota.
25/42 anonim válasza:
Nem kell belinkelni semmit,kérdezd meg akármelyik nőgyógyászt,genetikust.
26/42 anonim válasza:
Na erről ennyit utolsó, inkább ne írj többet.
27/42 anonim válasza:
Mert akkor mit akarsz??? Ha orvos genetikus válasza nem jó,meg a statisztika sem,akkor miből tájékozódsz,a Kiskegyedből???
28/42 anonim válasza:
Hajaj megint jönnek az anyatigrisek,de tény egészség szempontjából 30 felett szülni az ELSŐT kiemeltem hátha már végre felfogjátok, azért,mert hiába egészséges az anya a teste a génállomány a petesejtjei öregednek, ezért is érdemes az első 30 alatt,és egyátalán szülni 35 alatt
29/42 anonim válasza:
anyád 30 felett szült, azért lettél ilyen?
30/42 anonim válasza:
Te kihez beszélsz most? Amúgy nem tudom miért lett ebből ilyen nagy vita,lehet vitatkozni, de felesleges senki nem ítélte el aki 30 felett szült,simán néhány tény miatt nem a legideálisabb, ellenben aki 30 alatt szült az itt is megkapta,hogy biztos felelőtlen volt és az anyjánál, most komoly mi a biztosíték arra,hogy 40 éves anyuka jobb anyagi helyzetben van,mint egy 25 éves? semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!