Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?
Figyelt kérdés
Sőt, lassan már egy 30 év körüli nő is korán szül. Nem vitaindító kérdést szeretnék, csak választ, hogy más is ezt tapasztalja-e. Nekünk még nincs babánk, 24 éves vagyok, de két éven belül szeretnénk, ami sokak szemében a kor miatt "hűdemarha" korán van. Szerintetek mi lesz ebből még 20-30 év múlva?2014. máj. 28. 21:45
32/42 anonim válasza:
"Nem kell belinkelni semmit,kérdezd meg akármelyik nőgyógyászt,genetikus"
Tessék nem akármelyik nőgyógyász vagy genetikus hanem maga Czeizer Endre beszél a 30-35 feletti gyerekvállalás előnyeiről
33/42 anonim válasza:
Kérdező látod itt mi folyik,bár nekem mindegy tőlem szüljenek a 40-50 évesek, tulajdonképpen igaz olyan lesz,mintha unokát szülnének maguknak de az Ő dolguk....
34/42 anonim válasza:
Én 40 évesen inkább lennék anyuka, mint nagymama:)
35/42 anonim válasza:
amúgy meg szánalmas,hogy le van pontozva aki válaszolt rendesen a kérdésre,hihetetlen,hogy mindig megjelenik pár kötekedő tyúk
36/42 anonim válasza:
na légyszi legyen már minden válaszom 0%os látom én,hogy mennyire élvezitek,és nincs más szórakozásotok,légyszi pontozzatok már le,mert le merem írnia véleményem
37/42 ivilicious válasza:
Semmi közük hozzá, amúgy meg én egyenesen azt ítélem el,akik húzzák-halasztják 30 év után,aztán meg sír a szájuk,hogy nem jön össze,meg veszélyeztetett terhesek.
38/42 anonim válasza:
Na ez az utolsó neked akkor a te szavaiddal élve mi közöd hozzá?
Elvárod, hogy más ne szóljon bele, akkor neked nem ezt kellene tenned?
39/42 ivilicious válasza:
Én nem szólok bele senki életébe, nem mondom meg senkinek, felőlem szüljék 40évesen az elsőt,aztán legyenek nagymamák kb. ,de magamban elítélem, ennyi :D
40/42 anonim válasza:
Akkor te sem vagy különb annál aki elítél téged, így te sem várhatód el mástól, hogy ne ítéljen el.
40 évesen mégis ki nagymama a kisebbségen kívül?
Ők meg mondhatják, hogy a szülőknek szültél egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!