Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is azt érzitek, hogy a mai...

Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?

Figyelt kérdés
Sőt, lassan már egy 30 év körüli nő is korán szül. Nem vitaindító kérdést szeretnék, csak választ, hogy más is ezt tapasztalja-e. Nekünk még nincs babánk, 24 éves vagyok, de két éven belül szeretnénk, ami sokak szemében a kor miatt "hűdemarha" korán van. Szerintetek mi lesz ebből még 20-30 év múlva?
2014. máj. 28. 21:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem meg féltékeny vagy utolsó...orvosok a megmondhatója,hogy 30 év alatt ideális szülni,több okból is.Ne hogy már a legtöbb 30-ast a szülei tartsanak el,vagy ha te így látod akkor elég rossz környezetből jöhetsz.
2014. máj. 29. 09:12
 12/42 anonim ***** válasza:
0%
ja bocs hogy én azt látom hogy 26-27 évesen hazaköltöznek a kölyökkel, mert a minimálbérből+gyesből nehéz megélni, de szülni tudnak, ha már máshoz nem értenek
2014. máj. 29. 09:14
 13/42 anonim ***** válasza:
28%
65%os te egy befásult nő vagy aki közelít a 40 felé de még se gyereke se férje, se pénze? mert kb így beszélsz,nem tudom az én ismerősi körömben 21-28 évesek jó anyagi helyzettel külön élnek a szülőktől, a gyerekkel jó kapcsolatban tehát nem tudom te hol élsz de azért a 26-27 évesek szülőnél lakása nem túl gyakori
2014. máj. 29. 09:16
 14/42 anonim ***** válasza:
12%

talált:)

24 vagyok, párom van, gyerek még nincs (még pár év)

igen irigy vagyok azokra, akik a semmire szülnek, és költöznek vissza a szülőkhöz és 10an laknak 60nm2-en

talán én tehetek róla, hogy én ezt látom?

igen, egyik pár 25-27 gyerek becsúszott, irány anyós

másik pár, csaj 23, pasi 227,, becsúszott (csaj átvágta), no lóvé, irány anyós

2014. máj. 29. 09:18
 15/42 anonim ***** válasza:
43%

Egy darab ismerősöm nincs aki a szüleivel élne és a párjával,családjával (27 vagyok) a legtöbbnek saját háza,lakása van esetleg albérlete,és nem minimálbérből élnek.

Mondjuk inkább élnék a szüleimnél,minthogy 35-40 évesen azon keseregjek,hogy nincsen gyerekem,mert hülye voltam.De szerencsére a többség meg tudja oldani az ideális körülményeket,és még a családot is :) aki meg nem azt őszintén sajnálom.

2014. máj. 29. 09:20
 16/42 anonim ***** válasza:
37%

Akkor legyen jó példa is előtted:

27 év,pár,1 db gyerek,saját hitelmentes 120 nm2-es családi ház,autó (még minimális hitellel) jó kereset.Mondjuk mindig is tudtam,hogy mázlista egy ember vagyok ;)

2014. máj. 29. 09:22
 17/42 anonim ***** válasza:
43%
Hát pedig a rosszindulatú megjegyzéseid arra utalnak irigykedsz,hogy másnak már van gyereke teljesen,azért mert a környezetedben van 1-2 rossz példa rögtön már mindenki olyan,gratulálok,"felnőtt" gondolkodás, furcsa én is 24 vagyok de én felnőttként is gondolkodom
2014. máj. 29. 09:22
 18/42 anonim ***** válasza:
16%

nem vagyok irigy

én is megtehetném hogy szülök, max megyek haza a gyerekszobámban párommal+bébivel

csak tudod ők azok akik lenéznek mindenki mást, mert ők bezzeg szültek, a többi meg mind barom, aki nem így csinálja

2014. máj. 29. 09:24
 19/42 anonim ***** válasza:
Szerintem ritka kivétellel senki nem nézi le azért a többit,mert nem szült,lehet van néhány ilyen értelem,de eleve az emberek között vannak ilyenek,amúgy butaság azért verni bárkinek is a mellét mert szült egy gyereket,de emellett az is ostobaság,hogy egy kalap alá kell venni aki 20on évesen már anyuka lesz, az biztos felelőtlen meg a szüleivel él,szorgalmas ,értelmes ember átgondolja jól mit szeretne kihozza a legjobbat az adott szituációból
2014. máj. 29. 09:28
 20/42 anonim ***** válasza:
42%

Most nem azért de itt is többen leírtátok milyen szörnyű 30 felett szülni, kérdezőnek még gyereke sincs de már ítélkezik utolsó mondatával, akkor miről is beszélünk?

Aki akar szüljön 20 évesen aki akar meg 30 évese, neki kell felnevelni és vállalni a dolgot nem nekünk.

2014. máj. 29. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!