Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?
talált:)
24 vagyok, párom van, gyerek még nincs (még pár év)
igen irigy vagyok azokra, akik a semmire szülnek, és költöznek vissza a szülőkhöz és 10an laknak 60nm2-en
talán én tehetek róla, hogy én ezt látom?
igen, egyik pár 25-27 gyerek becsúszott, irány anyós
másik pár, csaj 23, pasi 227,, becsúszott (csaj átvágta), no lóvé, irány anyós
Egy darab ismerősöm nincs aki a szüleivel élne és a párjával,családjával (27 vagyok) a legtöbbnek saját háza,lakása van esetleg albérlete,és nem minimálbérből élnek.
Mondjuk inkább élnék a szüleimnél,minthogy 35-40 évesen azon keseregjek,hogy nincsen gyerekem,mert hülye voltam.De szerencsére a többség meg tudja oldani az ideális körülményeket,és még a családot is :) aki meg nem azt őszintén sajnálom.
Akkor legyen jó példa is előtted:
27 év,pár,1 db gyerek,saját hitelmentes 120 nm2-es családi ház,autó (még minimális hitellel) jó kereset.Mondjuk mindig is tudtam,hogy mázlista egy ember vagyok ;)
nem vagyok irigy
én is megtehetném hogy szülök, max megyek haza a gyerekszobámban párommal+bébivel
csak tudod ők azok akik lenéznek mindenki mást, mert ők bezzeg szültek, a többi meg mind barom, aki nem így csinálja
Most nem azért de itt is többen leírtátok milyen szörnyű 30 felett szülni, kérdezőnek még gyereke sincs de már ítélkezik utolsó mondatával, akkor miről is beszélünk?
Aki akar szüljön 20 évesen aki akar meg 30 évese, neki kell felnevelni és vállalni a dolgot nem nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!