Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem ma bejelentette...

A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elõzmèny:

Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.

7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.

A fèrjem 2 lehetõséget mondott:

Elvetetem a babàt ès együtt maradunk

vagy

megtartom a babàt ès elhagy.

Mit tegyek?

2014. febr. 24. 19:11
 81/96 anonim ***** válasza:
mindenki másképp reagál a történtekre,és látod írta nem tudja,hogy tudja eltartani egyedül a babát,ezért gondolkodik te nagyonokos
2014. márc. 3. 16:18
 82/96 A kérdező kommentje:
A válópert a héten beadom ha lesz időm. Ha egyedül is de felnevelem a babát.
2014. márc. 3. 16:20
 83/96 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnàl. A baba sincs jòl. Holnap kell visszamennem ha nem lesz szivhangja, mûtéttel befejezik a terhessèget:-(
2014. márc. 3. 17:42
 84/96 anonim ***** válasza:
Nem volt szívhangja???? :(
2014. márc. 3. 17:48
 85/96 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Pedig 2 hete volt. Valószínű a sok stressz okozta. Próbálok pihenni.
2014. márc. 3. 17:50
 86/96 anonim ***** válasza:
75%
Megmondom őszintén.Olyan sok a "történés",ebben a kérdésben,hogy egyre jobban úgy érzem,hogy kamu.
2014. márc. 3. 19:20
 87/96 anonim ***** válasza:
52%
Azt irod, 7 hetes terhes vagy. Most nincs szivhang, de 2 hete volt. Ne is haragudj, de eletemben nem hallottam olyat, hogy 5 hetes terhessegnel szivhang legyen. Kar volt kamuzni
2014. márc. 3. 19:22
 88/96 anonim ***** válasza:
utolsó. barátnőmnek 5. héten hallottak szívhangot.
2014. márc. 3. 19:27
 89/96 anonim ***** válasza:
52%
Hidd mar el, hogy kamu az egesz.
2014. márc. 3. 19:29
 90/96 anonim ***** válasza:
100%
Már egy ideje gyanús nekem is, hogy kamu, de most meggyőződtem róla. Kérdező akkor volt 7 hetes, amikor a kérdést kiírta. Szerintem nincs az az orvos, aki 6 hetes terhességnél talál szívhangot, 2 héttel később nem, és a kismamát nem kórházba küldi azonnal, hanem haza pihenni.
2014. márc. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!