Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem ma bejelentette...

A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elõzmèny:

Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.

7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.

A fèrjem 2 lehetõséget mondott:

Elvetetem a babàt ès együtt maradunk

vagy

megtartom a babàt ès elhagy.

Mit tegyek?

2014. febr. 24. 19:11
 21/96 anonim ***** válasza:
Kérdező mindenképpen tartsd meg, a párod ha igazán szeret akkor visszajön mert csak beijedt ha meg nem akkor meg fogsz találni egy olyan pasit aki nem ilyen aljas.
2014. febr. 25. 08:35
 22/96 anonim ***** válasza:
nekem ezután akkor sm kéne, ha visszajönne... milyen ember már?
2014. febr. 25. 08:56
 23/96 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező,

kérlek írj bővebben arról, hogy merre éltek, hány éves vagy, van-e munkaviszonyod.

Amiben esetleg tudok segíteni:

- munkabérből pontosan ki tudom neked számolni a gyed, táppénz stb. összegét és valamennyi járandóság pontos összegét, igénylés módját stb. meg tudom írni

- milyen körülmények között és merre éltek?

esetleg babaholmiknak örülnél?

Minden jót

2014. febr. 25. 09:25
 24/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!!!

A férjem ma reggel küldött SMS-t, bocsánatot kért, de nem érdekel.

Havonta 120.000 forintot keresek. Ehhez jön még a családi pótlék, gyes, gyerektartás. Igazatok van, nem kell mindenből a legdrágább. A szüleimhez nem biztos hogy visszabírok költözni. Ők sem állnak jól anyagilag. 4 testvérem van, én vagyok a legidősebb,

2014. febr. 25. 11:41
 25/96 anonim ***** válasza:
42%

"Havonta 120.000 forintot keresek. Ehhez jön még a családi pótlék, gyes, gyerektartás. "

A munkaberedhez ne add hozza a gyest, mert ha nem lesz hely a bolcsiben, nem tudsz dolgozni menni..... A gyerektartasra megint csak nem kellene számítani, mert ilyen hozzáállással kinéztem az apukabol, hogy hirtelen munkanelkuli lesz.....

2014. febr. 25. 11:47
 26/96 anonim ***** válasza:
51%

A nélkülözésröl ez jutott az eszembe:Ha a világ minden márkás játékát bepakolod a gyerekszobámba, akkor is unatkozni fogok,

ha megveszed a legdrágább babakocsit, akkor is az öledbe vágyom,

ha divatos ruhákat veszel, azokat is összemaszatolom majd,

Mert nem a pénzedre van szükségem.

Figyelmet szeretnék kapni.

Ölelést.

Időt.

Ezektől fogom úgy érezni, hogy mindenem megvan.

Vállald egyedül, a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokrol, a babakocsiról és mindenröl tedd szépen el a számlát, késöbb a bíroságon kérvényezheted, hogy a férjed fizesse ki a felét. Gondolom akkor már ex férj lesz... Én is tüzön vizen mennék a gyermekemért.

2014. febr. 25. 12:02
 27/96 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy "bocsánatot kért", az azt jelenti, hogy mégiscsak szeretné a babát, vagy kitart amellett amit mondott, csak a saját lelkiismerete (?) szólalt meg?

Ha 120 E a nettó fizetésed (bejelentett), akkor annak a 70 %-át (84 E) kapod meg, + az egyéb juttatások.

2014. febr. 25. 12:52
 28/96 anonim ***** válasza:
100%
Így van ahogy az utolsó mondja. Kb. 84e + 13700 az emelt családi (a sima 12500) az összesen 97e ft, ami már nem olyan rossz összeg. Ehhez még jön hozzá a gyerektartás, így kb ugyanúgy 120e lesz egy hónapban mint baba nélkül.
2014. febr. 25. 13:01
 29/96 anonim ***** válasza:
61%
Ha a baba születése után vissza kell menned dolgozni, akkor a bölcsibe "kötelesek" felvenni a picit, mivel előnyt élvez az aki: egyedül neveli gyermekét, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesül, védőnői javaslata van. De ez még úgyis odébb van. Addig is pihenj sokat, ne idegeskedj, boldog babavárását kívánok neked!
2014. febr. 25. 14:38
 30/96 anonim ***** válasza:
18%
Utolso csupa baromsagot irtal. A bolcsibe nem kotelesek felvenni a rendszeres gyermekvedelmi nem jar csak azert mert valaki egyedulallo es 120e netto ket szemelyre tobb mint ami a kedvezmenyhez kellene.
2014. febr. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!