A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elõzmèny:
Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.
7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.
A fèrjem 2 lehetõséget mondott:
Elvetetem a babàt ès együtt maradunk
vagy
megtartom a babàt ès elhagy.
Mit tegyek?
2014. febr. 24. 19:11
71/96 A kérdező kommentje:
Holnap angol vizsgám is lesz. Semmit sem tudok. 4-kor fel kell kelnem még tanulni. Nekem kell csinálni a háztartást is, mert lusta. Ha mégegyszer valami megjegyzést teszt, éjszaka biztos nem fog itthon aludni.
2014. márc. 2. 22:57
72/96 anonim válasza:
Oh kérdező :( akkor miért volt bent a gyerekgyártásban? És egyáltalán hogyan tudta eltitkolni idáig a fiát? Mindenesetre kitartást neked kérdező!! Holnap írd le mi volt ultrahangon:)
73/96 anonim válasza:
Kamu ez az egész. Épeszű no, ha valoban ez a helyzet áll fent, nem csak hogy visszaadja a gyűrűt, hanem azonnal beadja a valopert, a pasit meg ugy kidobja, hogy a lába nem éri a földet.
74/96 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményt.
Tudod, ki hiszi el, hogy a szeretőtől babát akart egy pasi, a feleséggel tervezett gyereket meg megöletné.
Szappanopera még lehet belőle...
75/96 anonim válasza:
Ne bántsátok szegényt, elég a baja :(
76/96 A kérdező kommentje:
NEM kamu. Elég problémám van. Írtam hogy hihetetlen. Most jöttem haza a nyelvvizsgáról. Mire hazajöttem elpakolta cuccait. Nem érdekel hol van
2014. márc. 3. 15:33
77/96 anonim válasza:
Ne is érdekeljen az a krttén! Hogy sikerült a vizsga?
78/96 A kérdező kommentje:
Az eredményt még nem tudom. Egy kicsit nehéznek tűnt. Remélem minél jobban sikerül
2014. márc. 3. 15:48
79/96 anonim válasza:
Kérdező ne foglalkozz ezekkel a kreténekkel,csak mert számukra hihetetlen,hogy vannak ilyen gerinctelen emberek,mint a férjed,ilyen aljas patkányok,azt hiszik csak kitaláció.
80/96 anonim válasza:
Maga a tortenet valoban lehetne igaz is, a kerdezo reakcioja miatt tunik kamunak. Meg gondolkodott, hogy mi legyen, ahelyett hogy ment volna azonnal beadni a valopert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!