A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?
Elõzmèny:
Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.
7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.
A fèrjem 2 lehetõséget mondott:
Elvetetem a babàt ès együtt maradunk
vagy
megtartom a babàt ès elhagy.
Mit tegyek?
Így van, most IS) taktikai hibát vétett. Ha ma nincs szívhang, holnap sem lesz, és semmikor. Enyhe vérzést kellett volna kamuznia, arra jó a pihenés.
Vagy: az ő verziója szerint a babának vándor-szívhangja van. Jön, megy. Vagy mesebeli: egyszer volt, hol nem volt...
Szánalom! De azért le lettem kreténezve, mert kamuszagot éreztem, na mindegy.
Nem kell elhinni, ha nem akarjàtok. Nem fogok már ide többet irni.
A gyengébbek kedvèèrt. 8 hetes vagyok màr, 2 hete 6 hetes voltam. Akkor volt szivhang.
Ne haragudj, én elhiszem, hogy nincs rendben az életed, de hogy azt állítsd itt, hogy az orvos a pihenéstől várja a szívhang visszatérését, leleplezett téged.
És innentől kezdve ez már morbid, rossz vicc. Ha vicc.
Jól teszed, ha nem írsz többet. Eddig is eleget szórakoztál már.
2éve kb 6hetesen nekem is volt szívhang majd 8 hetesen nem hallotta. 1 hétre hazaküldött "pihenni-reménykedni"...
de hiába, nem volt szívhang utána se, és kórházba kerültem.
Missed AB.
Tényleg hazaküld pár napra 1 hétre ha ilyen kis terhességnél nem hall szívhangot. Mint utólag megtudtam azért, hátha magától kilökődik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!