Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem ma bejelentette...

A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elõzmèny:

Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.

7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.

A fèrjem 2 lehetõséget mondott:

Elvetetem a babàt ès együtt maradunk

vagy

megtartom a babàt ès elhagy.

Mit tegyek?

2014. febr. 24. 19:11
 31/96 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolsó, szerintem próbáld meg újra értelmezni az előtted hozzászóló válaszát.
2014. febr. 25. 21:14
 32/96 anonim ***** válasza:
38%

Ha én lennék ebben a helyzetben, a gyereket természetesen megtartanám és azonnal beadnám a válópert.

Már hiába könyörögné vissza magát nálam.

Volt egy barátnőm ilyen helyzetben kb 7 éve.

Nagyon keveset keresett, takarítónő volt, és becsúsztak az ikrek.

Ha ő megtartotta- és már 7 évesek- akkor mindenkinek sikerül eltartani.

Én úgy vagyok vele, hogy a kaja legyen jó minőségű, a ruha az lehet olcsó.

Ha neki sikerült- és neki kettő van- akkor neked is biztosan fog.

Nagyon boldog, hogy nem ment el az abortuszra.

2014. febr. 25. 23:05
 33/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Mindenkinek ment a zöld kéz

Biztosan megtartom a babát, a férjemnek soha nem fogok megbocsátani

2014. febr. 25. 23:46
 34/96 anonim ***** válasza:
26%

"Ha baba születése után vissza kell menned dolgozni, akkor a bölcsibe "kötelesek" felvenni a picit, mivel előnyt élvez az aki: egyedül neveli gyermekét, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesül, védőnői javaslata van. "

Na, akkor elolvasom mégegyszer. Eloszor is a bolcsode nem kotelezo es nem is koteles felvenni senkit. Miután igen közeli rokonom dolgozik bolcsodeben azt is elárulom, hogy siman felveszik az ismerős gyerekét, aki otthon lógatna a lábát gyesen, tehat nem dolgozik.

Valoban el értettem a tobbi részt, de ettől meg áll, amit írtam: az egyedulallo szulo sem önmagában semmire nem jogosít, a rendszeres gyermekvedelmi het pedig 39.900/ho/fő a jovedelemhatar.

2014. febr. 26. 06:49
 35/96 anonim ***** válasza:
Tehát csak felsorolás volt, kiket vesznek előre a sorban felvételnél, nem azt mondta, hogy a kérdezőre mindez igaz. Az úgymond "kötelesek" pedig arra vonatkozhatott, hogy legelőször az ilyen helyzetben lévő gyerekeket veszik fel, előnyt élveznek a többivel szemben. És mivel a kérdezőre az egyik igaz lehet majd, így valószínű, de persze közel sem biztos, hogy kap bölcsit.
2014. febr. 26. 07:40
 36/96 anonim ***** válasza:
41%
És ha a férjed pár hét-hónap-a gyerek születése után "észbe kap", akkor sincs bocsánat?
2014. febr. 26. 08:41
 37/96 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánatot kért,ez mit jelent? visszajön csak beijedt? Ugyanis ebben az esetben én adnék egy utolsó esélyt.
2014. febr. 26. 10:06
 38/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Gondolkoztam, és lehet hogy beijedt. Tegnap csak annyit írt: Bocsánat Nem tudom hogy mi lesz, nagyon félek. A szüleim messze laknak, és nincsen segítségem.

2014. febr. 26. 11:33
 39/96 anonim ***** válasza:
26%
Kedves 30! Előbb értelmezve kellene olvasni, mielőtt leszólsz! Tény, hogy nem fogalmaztam teljesen egyértelműen, felsorolás szerűen írtam, nem azt, hogy mindegyik feltétel a kérdezőre vonatkozik. Igen neked is igazad van abban, hogy az ismerős is előnyt élvez a felvételnél, és azok is akiknek járt már gyerekük az intézménybe, de ez most mellékes is. Tuti biztosra jól írtam amit, írtam, jelenleg bölcsődében töltöm a gyakorlatom!!!
2014. febr. 26. 17:53
 40/96 anonim ***** válasza:
41%
A férjed szimplán beijedt. Sok férfi van úgy, hogy amíg csak szállóige egy baba, vagy épp beszéd tárgya tetszik és szeretné, de felelősséget vállalni róla még akkor nem kell. Mikor viszont már kész tény, hogy jön megijednek, mint a nők is szoktak a terhesség vége felé. Meg tud e bírkózni a feladattal? Képes lesz e ellátni a családját? Tud e majd valamit kezdeni a kicsivel? És a többi. Nem mondom, hogy egy könnyen bocsáss meg neki, de a férfiak más elven működnek, mint a nők. Te jobban érzed, hogy baba lesz mivel benned nevelkedik, nekik ez teljesen más. Adj neki esélyt, hagyd bizonyítani. Ha akarta azt a babát tényleg és nem te beszélted rá, akkor semmi baj nem lesz, csak idő kell neki amíg a pánikot legyőzi és apa válik belőle.
2014. febr. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!