A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?
Elõzmèny:
Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.
7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.
A fèrjem 2 lehetõséget mondott:
Elvetetem a babàt ès együtt maradunk
vagy
megtartom a babàt ès elhagy.
Mit tegyek?
Ha én lennék ebben a helyzetben, a gyereket természetesen megtartanám és azonnal beadnám a válópert.
Már hiába könyörögné vissza magát nálam.
Volt egy barátnőm ilyen helyzetben kb 7 éve.
Nagyon keveset keresett, takarítónő volt, és becsúsztak az ikrek.
Ha ő megtartotta- és már 7 évesek- akkor mindenkinek sikerül eltartani.
Én úgy vagyok vele, hogy a kaja legyen jó minőségű, a ruha az lehet olcsó.
Ha neki sikerült- és neki kettő van- akkor neked is biztosan fog.
Nagyon boldog, hogy nem ment el az abortuszra.
Köszönöm a válaszokat!!!
Mindenkinek ment a zöld kéz
Biztosan megtartom a babát, a férjemnek soha nem fogok megbocsátani
"Ha baba születése után vissza kell menned dolgozni, akkor a bölcsibe "kötelesek" felvenni a picit, mivel előnyt élvez az aki: egyedül neveli gyermekét, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesül, védőnői javaslata van. "
Na, akkor elolvasom mégegyszer. Eloszor is a bolcsode nem kotelezo es nem is koteles felvenni senkit. Miután igen közeli rokonom dolgozik bolcsodeben azt is elárulom, hogy siman felveszik az ismerős gyerekét, aki otthon lógatna a lábát gyesen, tehat nem dolgozik.
Valoban el értettem a tobbi részt, de ettől meg áll, amit írtam: az egyedulallo szulo sem önmagában semmire nem jogosít, a rendszeres gyermekvedelmi het pedig 39.900/ho/fő a jovedelemhatar.
Köszönöm a válaszokat!!
Gondolkoztam, és lehet hogy beijedt. Tegnap csak annyit írt: Bocsánat Nem tudom hogy mi lesz, nagyon félek. A szüleim messze laknak, és nincsen segítségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!