Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem ma bejelentette...

A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elõzmèny:

Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.

7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.

A fèrjem 2 lehetõséget mondott:

Elvetetem a babàt ès együtt maradunk

vagy

megtartom a babàt ès elhagy.

Mit tegyek?

2014. febr. 24. 19:11
 11/96 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, akkor mi van ha nélkülöz valamiben? Hidd el az alap dolgokat meg tudod adni neki, a luxus meg nem kell a gyereknek...
2014. febr. 24. 19:35
 12/96 acelsziv ***** válasza:
80%

nem találok szavakat. Ekkora egy patkányt.

Mellesleg.

Tartsd meg a babát. Ő nem tehet semmiről.

Hagyd el a férjed.

"az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát"

De ehhez még jön a családi adókedvezmény majd a családi pótlék és a gyerektartás. Egy életről beszélünk. Vállald érte a felelősséget. A patkány férjed meg rohadjon meg.

2014. febr. 24. 19:36
 13/96 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes egy férjed van. Egy emberről van szó, nem az hogy hol kel hol nem. Nem egy kabát amit felakasztok a fogasra ha éppen nincs rá szükség.
2014. febr. 24. 20:02
 14/96 A kérdező kommentje:
A fèrjem ma biztos nem alszik itthon, de nem èrdekel hol tölti az èjszakàt.
2014. febr. 24. 20:10
 15/96 anonim ***** válasza:
61%
Hát én meg a helyedben mire hazajön nem lennék itthon a cuccaimmal együtt. Ilyen emberrel nem tudnék együtt élni, elég a kinti változékony időjárás nem kell még a kapcsolatba is .
2014. febr. 24. 21:12
 16/96 anonim ***** válasza:

Hát én meg nem várnám, hogy elhagyjon. Megmutatnám neki a kijáratot. A lakásból is, meg az életemből is.

Mégpedig azért, mert alapértékeit tekintve nem tolerálnám többé.

2014. febr. 24. 21:44
 17/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Minden holmiját összepakolta és elment. Nem tudom fogom-e egyedül bírni, de megoldom. Mennyi a családi pótlék, gyes és egyszeri anyasági?

2014. febr. 24. 22:21
 18/96 anonim ***** válasza:
100%
Sok kitartás kívánok neked. Én vagyok az aki azt írta, hogy hasonló helyzetben voltam. Csak annyi volt a különbség, hogy nem a férjem, hanem az élettársam volt az apuka. Én akkor azonnal szakítottam vele, csak később rendeződött a helyzet közöttünk. Remélem sikerül túljutnod a lelki nehézségeken is. Helyesen döntöttél.
2014. febr. 24. 22:33
 19/96 anonim ***** válasza:

a csp 13,700ft

a gyes 28.500ft, ha dolgoztál, akkor gyedet kapsz, azt a fizetésedből lehet számolni

gyerektartás az minimum a minimálbér 20%-a, ami 2014ben 66,483ft, ennek a 20%-a 13.296ft

az egyszeri anyasági 64.125ft

havonta ez 55.496ft, ha gyest kapsz majd, ha gyedet, akkor több, és ott az adókedvezmény is. Ha csak ennyi a bevételed, azzal valóban nehéz mit kezdeni... szüleidhez esetleg nem tudsz menni?

2014. febr. 24. 23:49
 20/96 anonim ***** válasza:
100%

Xar helyzet, ismerős. Velem is megtörtént, csak nem férjem volt, hanem élettársam. Terveztük a babát, összejött, aztán a 11. heten közölte, hogy mégsem kell, viszlát. Azóta se láttam, ennek 10 eve.

Arra készülj fel, hogy ez lesza. Legnehezebb része. Nem az anyagiak, az mindig megoldódik valahogy, hanem az érzelmi resz. Amikor a gyerek elkezd kérdezni: hol az apukám, miért nincs apukám, miért nem szeret az apukám..... Azokban a pillanatokban bizony hidegvérrel, puszta kézzel megoldanám, hogy "apuka" ne vegyen levegőt többet....

2014. febr. 25. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!