A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elõzmèny:
Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.
7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.
A fèrjem 2 lehetõséget mondott:
Elvetetem a babàt ès együtt maradunk
vagy
megtartom a babàt ès elhagy.
Mit tegyek?
2014. febr. 24. 19:11
51/96 A kérdező kommentje:
Leültünk beszèlni (2 òra könyörgès utàn). Bevallotta az igazságot. Még sokkol hìr. Nem merem kiirni mert nem fogjátok elhinni. Én sem hiszem el. 19 hònapja vagyunk együtt. Ez a 19 hònap hazugsàg volt:-( Levettem az ujjamról a gyûrût és visszaadtam neki.
2014. márc. 2. 17:54
52/96 anonim válasza:
Meleg? Írd már le, el fogjuk hinni!
53/96 anonim válasza:
névtelenül írsz úgyis... miért ne hinnénk el? engem is érdekel mi történt...
55/96 anonim válasza:
Masik no van a kepben, aki vagy epp terhes, vagy mar van gyerek is....
56/96 anonim válasza:
van másik nője,sőt neje és gyereke is
57/96 anonim válasza:
neje nem lehet mert akkor nem vehette volna el a kérdezőt nem?
58/96 anonim válasza:
hát szerintem nem igazán nézik polgári házasságnál volt-e az illetőnek templomi esküvője,tehát így simán lehet
59/96 anonim válasza:
vagy meleg,és azt hitte majd a gyerek plusz házasság megoldja de beleszeretett egy férfiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!