Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem ma bejelentette...

A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elõzmèny:

Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.

7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.

A fèrjem 2 lehetõséget mondott:

Elvetetem a babàt ès együtt maradunk

vagy

megtartom a babàt ès elhagy.

Mit tegyek?

2014. febr. 24. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 anonim ***** válasza:
91%
Vágd pofon... hány évesek vagytok? mikor akar ö gyereket? miért kell neki emberélettel játszania? mióta vagytok házasok?
2014. febr. 24. 19:13
 2/96 anonim ***** válasza:
100%
Ha el is hagy, gyerektartást kell fizetnie.
2014. febr. 24. 19:14
 3/96 anonim ***** válasza:
89%
ha az én férjem ilyet mondana miután közös megegyezéssel döntöttünk baba ügyben, két lábbal rúgnám én ki... egy ilyen pasival tuti nem élnék tovább együtt 1 percig sem....
2014. febr. 24. 19:18
 4/96 anonim ***** válasza:
79%
Jézusom! Ilyen emberrel ne maradj... viszont a picit se vetesd el :(
2014. febr. 24. 19:19
 5/96 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod... Akkor hagyjon el....

Házasok vagytok amiből általában az következik h lesz gyereketek is, ha megbeszéltétek akkor meg ne csodálkozzon hogy össze is jött.

Ez az ember tutti nem szeret téged már meg ne haragudj.

Ha mégis az abortusz mellett döntesz, dobd ki a férjedet és keress magadnak egy normális embert.

2014. febr. 24. 19:20
 6/96 anonim ***** válasza:
91%
Nézd más szempontból. Azt mondta, megtartod és elhagy, vagy elveteted és együtt maradtok. Normális nő NEM tudna egy ilyennel együtt maradni, tehát az a kérdés, hogy te akarod e a gyereket vagy sem ? Mert vagy ő téged vagy te őt valószínűleg elhagyjátok. Hacsak nem jön meg időközben az esze, mint annak az 1%-nak akik nem akarnak, aztán pedig meggondolják magukat. Mit tegyél? Én a helyedben összecuccolnék, aztán ha vannak szülők vagy valaki akkor hozzá költöznék. Ha nem vagy veszélyeztetett és tudsz akkor dolgozhatsz végig, utána mehetsz gyedre. Emelt családit igényelhetsz, gyermekvédelmit ha a jövedelmed nem éri el az egy főre jutó 39e, illetve apuka csengetheti a gyerektartást. Én egy férfi miatt sem dobnám el a gyerekemet, pedig nem vagyok ab. ellenes.
2014. febr. 24. 19:27
 7/96 anonim ***** válasza:
100%
Te meg jelentsd be, hogy mégsem szereted már őt... ekkora idióta férfit, már bocsánat, de ha megbeszéltétek, akkor ez nem így megy, hogy egyik napról a másikra megváltozik a véleménye, és hogy mondhat ilyet, hogy vetesd el? Ez a férfi nem szeret téged, bárhogy döntesz is, de ne maradj vele, hidd el jobbat érdemelsz, ne kínlódj egy ilyen féreggel.
2014. febr. 24. 19:28
 8/96 anonim ***** válasza:
82%
Ha el is veteted, mert egyedül nem tudnád vállalni, a férjeddel szerintem nem kéne együtt maradnod. Én is hasonló helyzetben voltam, megtartottam a babát és a párommal is együtt maradtunk végül, de soha nem fogom elfelejteni, hogy mennyire becsapott. Egy emberi élettel nem lehet így játszani.
2014. febr. 24. 19:32
 9/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!

Aranyosak vagytok, egyetèrtek veletek

Nem szeretném elvetetni a babàt, de félek hogy nèlkülöznie kell valamit.

2014. febr. 24. 19:32
 10/96 anonim ***** válasza:
81%
Hülyén hangzik, de igaz. Egy valamit soha nem fog nélkülözni, a szeretetet. Emellett pedig ha dolgoztál valamivel többet fogsz kapni. Enni jut, ruhára is, játékra is ha csak használtra is. Így nézd. Lehet, hogy nem fogja mindenből a legdrágábbra meg a legjobbra futni, de idővel minden jobb lesz.
2014. febr. 24. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!