Mi tehetnék? A 8,5 éves lányom nem szeretne iskolába menni.
Szia! Nem lehet, hogy mégiscsak valami konfliktusa támadt? Akár tanárral, akár gyerekkel… Nem kell nagy dolog ahhoz, hogy kiakadjanak a gyerekek (a sajátomon legalábbis ezt látom), elég, ha rosszat/rosszul szól rá egy tanár.
Én a helyedben beslattyognék és megkérdezném a tanítókat, nem vettek-e észre valamit a múlt héten.
(Hozzáteszem, az én fiam sem rajong sajnos az iskoláért, de ez már az első év közepe óta így van, ezért tudom, hogy „tulajdonság” ez, és nem „hiba”. :) Másrészt hihetetlenül tapló tanárok vannak néhol, szerencsére nem az ő osztályukat tanítják, de a gyerekek – más szülőktől is hallom – folyton mesélik, milyeneket szól be nekik egyik-másik tanár. Persze nem örülök neki, de nem tudom mással biztatni, mint hogy örüljön, hogy nem ő tanára, és igyekezzen elkerülni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!