Kedden töltöm a 40hetet, a babám semmi jelét nem mutatja hogy ki szeretne bújni. Mit tehetnék? Valami jó praktika?
múlt héten voltak jóslóim,de abba maradtak.
Már próbálkoztunk szeretkezéssel,nagyon sokat mozgok még mindig.nagyon szeretném már hogy megszülessen.
Hát köszi :(
Pedig már nem bánnám ha ki akarna jönni a drága..
Várom a további tapasztalatokat!
1.vagyok.
Én is mindent megtettem tényleg.:(
Tudom,hogy már nehéz de nemsokára a kezedben tarthatod.:)
Könnyű szülést.
szerelmeskedjetek sokat:)
jobb ha természetesen szabadul fel az oxitocin (ölelés, szerelmeskedés, érzelmi megnyílvánulások szabadítják föl)
Hú, emlékszem a kisebbik fiamra.Azt mondták mivel az első koraszülött volt (36 hétre) a 2. is az lesz.Na engem 38 hetesen befektettek, mert faros volt (persze mire befeküdtem már megfordult és úgy is maradt, de már nem engedtek haza).
Már a 40 héten is túl voltunk, lépcsőztem, tornáztam, próbáltam 2x a bábakoktélt is, még ki is lógtam férjemmel a kórházból egy kis "rásegítésre" :D... de semmi.2x indítottak, azt hittem lekaparom a festéket a falról, de akkor sem történt semmi, nem is tágultam.Végül 41 hetesen az orvos császár mellett döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!